Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Wimbledon: Roger Federer, calificare lejera in turul doi - Nadal, debut solid pe iarba londoneza
10:18:00 AM
Roger Federer (cap de serie numarul doi si castigator de sapte ori al turneului) s-a calificat, marti, in turul doi de la Wimbledon. Elvetianul a pierdut doar sapte game-uri in fata lui Damir Dzumhur (6-1, 6-3, 6-3), partida de pe Arena Centrala incheindu-se dupa doar o ora si 7 minute. In aceeasi faza a competitiei a ajuns si Rafael Nadal: 6-4, 6-2, 6-4 cu Thomaz Bellucci.


Surse: Sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea
10:03:00 AM
O sesizare de plagiat cu privire la teza de doctorat a premierului interimar Gabriel Oprea a fost depusa la Comisia de Etica a Universitatii din Bucuresti, au declarat surse HotNews.ro. Potrivit surselor HotNews.ro, plangerea "nu este legata numai de plagiat, ci sunt sesizate si alte aspecte". Presedintele UNPR este doctor in Drept, titlu obtinut de la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti, potrivit CV-ului publicat pe site-ul Guvernului. Amintim ca Gabriel Oprea a fost si referent in comisia de specialisti care a evaluat teza de doctorat a lui Victor Ponta.


?Klaus Iohannis ii cere din nou demisia lui Victor Ponta, intr-un interviu pentru Financial Times
10:02:04 AM
Presedintele Klaus Iohannis afirma, intr-un interviu acordat publicatiei Financial Times , ca premierul Victor Ponta trebuie sa demisioneze, intrucat "este inacceptabil pentru o tara europeana sa aiba un prim-ministru acuzat de fapte ilegale".


?LIVETEXT Parlamentul voteaza propunerea facuta de Iohannis - MR Ungureanu la sefia SIE. PNL si UDMR au reusit sa asigure cvorumul, in ciuda boicotului PSD
10:02:00 AM
Cele doua camere reunite ale Parlamentului se reunesc astazi la ora 17.00 pentru a vota propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis - Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE. PSD a anuntat ca va boicota sedinta pentru a impiedica realizarea cvorumului de sedinta, dar UNPR a anuntat ca va vota propunerea presedintelui. Mizele politice ale votului sunt uriase: Reuseste PNL sa creeze o noua majoritate ad-hoc? Ce va face PSD dupa sfidarea UNPR? Reuseste Gabriel Oprea sa-si controleze toti parlamentarii? Cati PSD-isti vor avea curajul sa sfideze decizia conducerii partidului de a boicota plenul?
---------------
17.34: Ia cuvantul Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului
17.32: Cei 4 PSD-isti care au sfidat ordinul partidului si participa la sedinta sunt Mario Ernest Caloianu, Vasile Popeanga, Nicolae Florian, Cristian Sefer. Pe langa acestia mai participa Valeriu Zgonea (care prezideaza sedinta, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor) si Marian Neacsu (seful grupului PSD din Camera Deputatilor)
17.29: Liderul grupului deputatilor PSD, Marian Neacsu, atacuri dure la adresa lui Mihai Razvan Ungureanu
17.21: In sala se voteaza ordinea de zi prin ridicare de maini, numaratoarea intarzie. Parlamentarii par nerabdatori si aplauda ca pe stadion
17.19: Valeriu Zgonea a anuntat ca si-au inscris prezenta 286 de parlamentari (peste numarul necesar de 278). Sedinta a fost deschisa la ora 17.17
Urmareste LIVETEXT pe HotNews.ro votul din Parlament


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat 18,8 milioane lei pentru exproprierile necesare largirii strazii Prelungirea Ghencea
10:02:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat marti sumele necesare exproprierilor pentru largirea strazii Prelungirea Ghencea la doua benzi pe sens.  Astfel, municipalitatea doreste sa exproprieze circa 12.875  mp de teren si 3.467 mp de constructii pentru care ar urma sa plateasca proprietarilor circa 18,8 milioane lei. In prezent circulatia se desfasoara pe cate o banda pe sens, iar traficul este de cosmar. Exproprierile s-au aprobat fara sa existe un Plan Urbanistic Zonal aprobat pentru acest proiect si fara un studiu de fezabilitate actualizat. In cazul Pasajului de la Ciurel lucrurile s-au petrecut la fel, iar proiectul a fost blocat in instanta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply