Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ultima moda la dictatori. Dupa ce anul trecut si-a facut cadou un concert live Jennifer Lopez, liderul Turkmenistanului si-a dezvelit portretul urias din marmura
1:16:00 PM
Presedintele Turkmenistanului, Gurbanguli Berdimuhamedov, isi sarbatoreste luni cea de-a 58-a aniversare, potrivit Radio Europa Libera. Celebrari au avut loc pe tot teritoriul statului turkmen. Pentru o astfel de sarbatoare nationala,  autoritatile au inaugurat in capitala Asgabat un parc cu sculpturi. Un ansamblu de marmura care prezinta un portret urias al lui Berdimuhamedov purtand un costum traditional turkmen a fost dezvelit in noul parc din capitala Turkemistanuluipotrivit Daily Mail.


Parlamentarii, incompatibili cu functiile in companii, banci, asigurari si institutii publice. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat
1:14:00 PM
Senatul a adoptat, luni, cu 86 de voturi "pentru", 43 de voturi "impotriva" si o abtinere, proiectul de lege referitor la incompatibilitati privind calitatea de parlamentar cu functii de conducere in cadrul societatilor comerciale. Senatul este prima camera sesizata, proiectul urmand sa fie transmis Camerei Deputatilor, care este for decizional.


Marian Oprisan: In locul lui Ponta, eu imi riscam piciorul si veneam, dar il inteleg, eu tin la piciorul lui
12:51:45 PM
Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat ca el s-ar fi intors mai repede in tara dupa operatie daca ar fi fost in locul liderului PSD, premierul Victor Ponta, dar ca il intelege ca nu vrea sa isi riste sanatatea si ca el tine "la piciorul" acestuia, puterea partidului constand in toti liderii, scrie Mediafax.


Rechizitoriul DNA: Discutiile dintre Radu Pricop si Sergiu Lucinshi se purtau intr-un limbaj codat
12:50:00 PM
Ginerele lui Traian Basescu, avocatul Radu Pricop, se ferea sa negocieze cu omul de afaceri Sergiu Lucinschi la telefon, pentru a nu putea fi incriminat pentru complicitate la santaj, astfel ca cei doi discutau intr-un limbaj codat, potrivit procurorilor DNA, informeaza Digi 24. Radu Pricop si Sergiu Lucinschi au fost trimisi in judecata, sub control judiciar, fiind acuzati ca l-au santajat pe un fost partener de afaceri al fiului fostului presedinte al Republicii Moldova.


VIDEO YouTube a lansat un videoclip in onoarea legalizarii casatoriilor gay din Statele Unite
12:48:55 PM
YouTube a lansat un videoclip in onoarea deciziei Curtii Supreme a Statelor Unite ale Americii pentru legalizarea casatoriilor gay, informeaza elle.com.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply