Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Comisia Juridica din Camera Deputatilor sugereaza Biroului Permanent sa sesizeze Curtea Constitutionala in cazul interdictiei de exercitare a activitatii de deputat pe numele lui Sebastian Ghita
8:28:44 AM
Comisia Juridica din Camera Deputatilor a decis in sedinta de luni sa "sugereze" Biroului Permanent al camerei, "in conditiile in care constata exista unui conflict" intre puterile  statului, sa sesizeze Curtea Constitutionala, in cazul interdictiei impuse de DNA lui Sebastian Ghita de a isi exercita mandatul de deputat.


Traian Basescu, despre algerile din Moldova: Lovitura grea pentru sustinatorii Moscovei
8:28:00 AM
Traian Basescu afirma ca rezultatele alegerilor locale din Republica Moldova, unde pro-europeanul Dorin Chirtoaca a castigat un nou mandat de primar al Chisinaului, reprezinta o "lovitura grea pentru sustinatorii Moscovei".


Ciprian Nica, vicepresedintele Comisiei Juridice: Ministerul Justitiei trebuia sa prezinte o initiativa pentru modificarea articolului privind arestul la domiciliu declarat neconstitutional/ Senatorii juristi iau in discutie modificarile
8:24:06 AM
Vicepresedintele Comisiei juridice a Camerei Deputatilor, Ciprian Nica, sustine ca Ministerul Justitiei trebuia sa prezinte, de saptamana trecuta, o initiativa legislativa pentru modificarea articolului din Codul de procedura penala privind arestul la domiciliu, declarat neconstitutional de CCR, pentru ca aceasta sa fie adoptata, in actuala sesiune, de Parlament.


Calin Popescu Tariceanu: Cand subiectul principal este numirea sefului SIE, o sedinta a coalitiei nu mi se pare potrivita
8:10:00 AM
Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu considera ca o sedinta a coalitiei nu i se pare "cea mai potrivita" in conditiile in care subiectul zilei este legat de numirea sefului SIE, informeaza Agerpres.


Cei doi directori de la UMF Bucuresti retinuti pentru luare de mita au fost trimisi in judecata
7:48:30 AM
Directorul administrativ al Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) Bucuresti Dan Pahoni si directorul tehnic Corina Angheluta, cercetati pentru luare de mita pentru atribuirea unor contracte de achizitie publica, au fost trimisi in judecata, alaturi de administratorii a doua firme, potrivit Mediafax.


Vremea va fi instabila. Prognoza meteo pentru marti si miercuri
7:48:00 AM
Marti, vremea va fi in general instabila in regiunile din vestul, sud-vestul si centrul tarii, precum si la munte unde temporar innorarile se vor accentua si vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.


Cateva sfaturi pentru turistii care merg in Grecia. La ce se pot astepta cei care viziteaza tara pana la referendum
7:43:00 AM
Guvernul din Grecia a decis ca retragerile de bani din ATM-urile bancare vor fi limitate la 60 de euro pe zi, iar bancile vor ramane inchise pana pe 7 iulie, adica dupa doua zile dupa referendumul anuntat de premierul Alexis Tsipras si aprobat de parlament. In tot acest timp, multi dintre greci au luat cu asalt supermarketurile si benzinariile, iar turistii care se pregatesc de vacanta in Grecia se intreaba cum ii poate afecta criza actuala. Vezi o lista cu sfaturi.


LIVESCORE Wimbledon: Alexandra Dulgheru vs Kristina Mladenovic 0-1
7:36:00 AM
Alexandra Dulgheru (locul 60 WTA) debuteaza la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, impotriva jucatoarei Kristina Mladenovic (locul 38 WTA). Meciul de pe terenul 5 este LIVESCORE pe HotNews.ro.


Jean-Claude Juncker, apel pentru greci sa voteze DA la referendum si critici dure la adresa lui Tsipras: Ma simt tradat / Greciei nu i-a fost propus un pachet stupid de austeritate, nu sunt taieri de salarii sau pensii
7:32:00 AM
Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, s-a declarat luni "afectat" si "tradat" din cauza esecului negocierilor dintre Grecia si creditorii sai, intr-o declaratie extrem de critica fata de liderii greci, scrie AFP. "Daca grecii vor vota NU la referendum, intreaga planeta o vor lua ca pe un semn ca poporul grec vrea sa se distanteze de Europa", a spus Juncker.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply