Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Leul s-a apreciat marti in fata principalelor valute
6:08:39 AM
Monedele Europei emergente au recuperat o parte a terenului pierdut fata de euro luni dimineata. Leul a deschis la 4.4980/EUR si s-a apreciat pana la nivelul 4.8550/EUR. Consideram ca RON va incheia sesiunea in usoara crestere. Euro a redus din castigul de ieri fata de dolar, perechea tranzactionandu-se in jur de 1.1150, investitorii anticipand ca Grecia nu va plati azi cele 1.6 miliarde euro catre FMI. BNR a calculat marti un curs mediu de 4.47 lei/euro, 3.99 lei pentru un dolar american si 4.30 lei pentru un franc elvetian


Pe marginea prapastiei
5:53:52 AM
Pluteste in aer exact acelasi sentiment care plutea inainte de defaultul Lehman. Imi amintesc ca eram printre putinii care au prevazut ca Lehman nu va reusi sa se mentina la suprafata, in timp ce Rezerva Federala si piata, in general, tot "vedeau" solutii de ultim moment. Decizia e similara. Lehman a fost perceputa ca fiind prea "dificil" de salvat; de fapt, prea putini si-au dorit cu adevarat s-o ajute si sa nu uitam ca Lehman platea un premium semnificativ pentru finantare, de +100/200 bps intr-o singura saptamana, mult inainte de 2008. 


Firmele vor putea fi dizolvate din oficiu daca nu depun situatiile financiare anuale
5:38:32 AM
Firmele vor putea fi radiate din oficiu sau la cererea ANAF ori a creditorilor daca depasesc cu mai mult de 60 de zile termenul de depunere a situatiilor financiare anuale, potrivit unor modificari legislative promulgate de presedintele Klaus Iohannis, scrie Mediafax. "Firmele vor putea fi radiate din oficiu sau, spre exemplu, la cererea ANAF sau a creditorilor, in cazul in care societatea nu si-a depus situatiile financiare anuale, si, dupa caz, situatiile financiare anuale consolidate, precum si raportarile contabile la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, in termenul prevazut de lege, daca perioada de intarziere depaseste 60 de zile lucratoare. Aceeasi sanctiune poate fi aplicata si in ipoteza in care societatea nu si-a depus la unitatile teritoriale ale Ministerului Finantelor Publice, in termenul prevazut de lege, declaratia ca nu a desfasurat activitate de la constituire, daca perioada de intarziere depaseste 60 de zile lucratoare", a declarat avocatul Daniel Moreanu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply