Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Reactie rapida/ MRU din nou la SIE. O mica lectie pentru Victor Ponta
1:05:00 PM
Votarea lui Mihai Razvan Unguranu la Serviciul de Informatii Externe accelereaza sfarsitul lui Victor Ponta si ofera o lectie dura politicienilor grabiti: cine vine la putere prin tradare sfaseste prin a fi tradat. Ponta s-a bucurat, in urma cu trei ani, cand l-a dat jos pe MRU de la guvern, de votul unor pedelisti. Intamplarea face ca, astazi, tocmai MRU sa fie cel care-i bate ultimele cuie in cosciugul politic bazandu-se tot pe niste tradatori: UNPR-ul lui Gabriel Oprea. Un adevarat fanatic al loialitatii, Oprea n-a ezitat sa-si lase balta partenerul de guvernare, PSD, cand a devenit clar ca zilele premierului sunt numarate.


Fiul ministrului Educatiei a obtinut media 7,57 la Evaluarea Nationala din acest an
12:59:49 PM
Fiul ministrului Educatiei a absolvit anul acesta clasa a VIII-a si a sustinut saptamana trecuta examenele Evaluarii Nationale, dupa cum a declarat ministrul Sorin Cimpeanu. Rezultatele finale ale examenelor arata ca baiatul ministrului a obtinut nota 7.90 la examenul de Limba si literatura romana si nota 7.25 la examenul de Matematica - unde a depus contestatie, dar nota finala a ramas neschimbata. Astfel, Radu Cimpeanu a incheiat Evaluarea Nationala cu o medie de 7.57.


Wimbledon: Monica Niculescu, in turul doi, dupa ce a invins-o pe Monica Puig
12:51:00 PM
Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 48 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi al turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in runda inaugurala, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1, dupa o ora si 57 de minute, pe Monica Puig (Puerto Rico), pozitia 91 in ierarhia mondiala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply