Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Wimbledon: Novak Djokovic, in turul doi - Carla Suarez Navarro si Flavia Pennetta, eliminate
10:17:00 AM
Novak Djokovic (cap de serie numarul unu) l-a invins pe Philipp Kohlschreiber (6-4, 6-4, 6-4), detinatorul trofeului de la Wimbledon calificandu-se astfel in turul doi al turneului londonez.


Inca o licitatie ASF: 70.000 de euro pentru achizitia serviciilor de suport tehnic a sistemului informatic CEDAM
10:14:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a alocat 70.000 de euro pentru achizitia de suport tehnic pentru sistemul informatic CEDAM, sistem care permite verificarea unei polite RCA la o anumita data precum si istoricul daunelor platite in baza unei astfel de polite, potrivit unei cereri de oferte lansate de ASF si publicate luni, 29 iunie 2015, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Valoarea esitmata a contractului, care se va incheia pe o perioada de 12 luni, este de 70.000 de euro.


VIDEO Robotul Google care testeaza timpul de raspuns pentru dispozitivele tactile
10:04:00 AM
Iata cum arata robotul pe care Google il foloseste pentru a testa timpul de raspuns al dispozitivelor ce folosesc sisteme de operare Android si ChromeOS, conform thenextweb.com.


Ligia Deca va fi consilierul lui Klaus Iohannis pe Educatie
9:59:00 AM
Ligia Deca va fi consilierul presedintelui Klaus Iohannis pe probleme de Educatie si Cercetare, au declarat pentru HotNews.ro surse politice. Ligia Deca (32 de ani) este cercetator in stiinte politice la Universitatea din Luxemburg, expert in cadrul Unitatii Executive pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI) si a fost coordonatorul Secretariatului Bologna.
  • UDPATE 17:10: Administratia Prezidentiala a anuntat oficial numirea Ligiei Deca in postul de consilier de stat pentru educatie.


O tanara de 28 de ani a nascut intr-o statie de tramvai din Timisoara
9:46:35 AM
O tanara de 28 de ani a nascut, luni, intr-o statie de tramvai din Timisoara, fiind asistata de o femeie, dar dupa sosirea ambulantei usa autospecialei s-a defectat, astfel ca a fost solicitat un nou echipaj pentru a transporta mama si copilul in siguranta la spital.


Calm relativ, in prima zi a unei saptamani dificile pentru bancile cu capital grecesc din Romania
9:43:01 AM
Luni, in intervalul orar 8-16, pe piata bancara din Romania nu se inregistrasera miscari semnificative privind retragerile de la bancomate sau cozi bancare, in prima zi a unei saptamani dificile pentru institutiile de credit cu capital elen. "Au existat intr-adevar retrageri usor mai mari -cu 1,2% - fata de o zi obisnuita, dar putem pune acest lucru pe seama faptului ca in Romania luni este si o sarbatoare religioasa iar unii clienti au efectuat probabil retrageri pentru cumpararea de cadouri", au spus pentru HotNews.ro reprezentantii unei banci cu capital elen. Nu am avut cozi, dar ni s-au raportat situatii individuale in care persoane- de regula din categoria varstelor a doua si a treia au dorit amanunte legate de posibila evolutie a lucrurilor. Intrucat la nivelul bancii a fost organizat un scurt training cu personalul din front-desk, lamuririle au fost imediat acordate fara sa fie nevoie de masuri suplimentare", au spus pentru HotNews.ro oficiali ai altor banci cu capital elen.


ASF a alocat peste 125.000 de euro pentru transportul aerian intern si international al angajatilor in interes de serviciu: Nu se accepta oferte pentru rezervare la companii sau zboruri tip low cost
9:43:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a alocat 562.500 lei (peste 125.000 de euro) pentru achizitia servicii de transport aerian intern si international de pasageri pentru  asigurarea deplasarilor dus - intors in strainatate sau in tara ale salariatilor trimisi in delegatie in interesul serviciului, potrivit unei cereri de oferte lansate in 15 iunie 2015 in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). In cerintele tehnice, ASF precizeaza ca 'nu se accepta oferte pentru rezervare la companii sau zboruri tip 'low cost'. Destinatiile orientative internationale sunt: Paris, Frankfurt, Bruxelles, Viena, Amsterdam, Atena, Madrid, Stockholm, Berlin, Basel, Londra, Roma, Sofia, New York,Israel, Maroc, Istanbul, Bonn si Lisabona.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply