Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Euroweb: Piata serviciilor de tip cloud computing din Romania va depasi 150 de milioane de euro pana in 2017/Institutiile publice si IMM-urile vor fi principalele motoare de crestere
8:24:36 AM
Valoarea pietei de servicii de tip cloud computing din Romania va depasi 150 de milioane de euro pana in 2017, in conditiile in care companiile si institutiile publice constientizeaza necesitatea acestora si incep sa le implementeze, estimeaza Euroweb, un important furnizor de solutii IT pentru segmentul companii. Amintim ca Institutul National de Cercetare in Informatica (ICI) a atribuit prin licitatie la sfarsitul anului trecut un contract de peste 17 milioane de euro, finantat cu fonduri UE, catre asocierea formata din grupul UTI, Ymens Teamnet (parte a grupului fondat de Sebastian Ghita) si CP Consultant Services, avand ca subcontractanti pe Siveco si Romsys, pentru realizarea unei platforme de tip cloud pentru institutiile publice din Romania, care ar trebui finalizata la sfarsitul acestui an.


Gheorghe Chivorchian, suspendat din functia de secretar general al FRF
8:20:00 AM
Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat, marti, din functie de presedintele Razvan Burleanu, la solicitarea sa, ca urmare a dosarului in care este cercetat penal pentru complicitate la abuz in serviciu de catre DNA Timisoara.


DNA a trimis in judecata un fost procuror DIICOT si un fost procuror din Dolj
8:19:06 AM
DNA a dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Radu Marius Vladoianu, fost procuror pe langa Tribunalul Dolj pentru trafic de influenta si santaj santaj si in stare de libertate a lui Ionel Tudosan, fost procuror DIICOT pentru complicitate la santaj.


Pisicile nu sunt atat de dragute precum credem
8:11:57 AM
Un studiu recent arata ca nu ne cunoastem animalele de companie atat de bine precum credem. Potrivit unui sondaj de opinie efectuat recent in randul proprietarilor de pisici din Marea Britanie, cei mai multi oameni nu cunosc adevarata natura a animalelor lor de companie, conform gizmodo.com.



Erste Group: ?In cazul unui Grexit, increderea consumatorilor si a intreprinderilor ar putea fi afectate negativ. Ne asteptam ca efectul sa fie limitat la al treilea trimestru
8:09:27 AM
Legaturile directe dintre Europa Centrala si de Est si Grecia sunt destul de reduse, iar economiile din Europa Centrala si de Est au devenit mai rezistente la socurile financiare externe ca urmare a eliminarii deficitelor anterioare de cont curent, se arata intr-o nota de cercetare a Erste Group, transmisa marti. Exporturile catre Grecia sunt neglijabile, variind in 0,1-0,5% din PIB pentru tarile din Europa Centrala si de Est (in Romania de 0.5% din PIB). Consideram ca riscul de contagiune a impactului obligatiunilor guvernamentale a altor tari din zona Euro va fi unul de dimensiuni reduse.


Trupele ruse de mentinerea pacii sunt prizoniere in Transnistria, afirma postul militar rusesc Zvezda
7:44:00 AM
Sute de mii de persoane, inclusiv trupe rusesti de mentinere a pacii, au fost blocate in regiunea separatista Transnistria, dupa ce Ucraina a adoptat o lege care impune o "blocada totala" acestei regiuni separatiste din Republica Moldova, relateaza postul militar rus Zvezda (Stea).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply