Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Ce nu indrazneste nimeni sa spuna despre Grecia. Cosmarul european
7:16:02 AM
Iesirea Greciei din zona Euro nu mai este o dezbatere economica, ci a devenit un duel narativ, miza fiind inima europenilor. Acesta este semnul unei crize mult mai serioase decât una a cifrelor si creditorilor. Este o criza a marilor naratiuni, acelea care pot transforma o simpla adunatura de oameni într-un corp social organizat, capabil de coerenta si evolutie. Astazi, în Europa se înfrunta doua mari povesti: una pune munca în centrul sistemului european, cealalta solidaritatea cu cei mai amarâti dintre noi. Avem nevoie de astfel de povesti simplificatoare pentru a întelege o realitate cel mai adesea complicata si imprevizibila. Iar criza Greciei este o astfel de realitate.


Inalta Curte schimba arestul la domiciliu cu controlul judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc
7:03:33 AM
Instanta suprema schimba definitiv arestul la domiciliu cu controlul judiciar pentru Viorel si Andrei Hrebenciuc, Paltin Sturdza, Dan Bengescu si Lorand Andras Ordog, in dosarul retrocedarii ilegale de paduri.


Asiguratorii, despre Legea care va limita despagubirile primite de asigurati in cazul falimentului unei firme de asigurari: Contravine Directivei UE privind asigurarea de raspundere civila auto si va afecta consumatorii
6:59:00 AM
Uniunea Nationala a Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania (UNSAR) a avertizat marti, intr-un raspuns solicitat de HotNews.ro, ca propunerea legislativa privind Fondul de garantare a asiguratilor care limiteaza despagubirile primite de asigurati de la Fondul de garantare in cazul falimentul unui asigurator ar veni in contradictie cu Directiva 2009/103/CE privind asigurarea de raspundere civila auto. "In orice circumstante s-ar gasi o societate de asigurare, statul este obligat sa ia toate masurile pentru ca victima accidentului de circulatie sa fie despagubita in conformitate cu limitele minime impuse", atentioneaza UNSAR. De notat ca Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) sustine aceasta initiativa legislativa.


Cum se pune diagnosticul si care sunt solutiile chirurgicale pentru cancerul de san? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, discuta online cu cititorii, joi de la ora 13.30
6:58:45 AM
Cum se diagnosticheaza cancerul de san, care sunt pasii pe care pacienta trebuie sa ii urmeze si ce solutii chirurgicale exista? Dr. Gabriel Cristian Viisoreanu, medic specialist chirurgie generala, chirurgie mamara si ecografie interventionala, discuta online cu cititorii MedLive, joi de la 13.30.


Cum a ajuns Stockholm unul dintre cele mai grozave locuri pentru startup-urile europene
6:53:32 AM
Cele mai valoroase doua startup-uri europene sunt din Suedia, iar capitala Stockholm a devenit un hub al tehnologiei care este depasit doar de Silicon Valley si de Londra. Cum s-a ajuns aici? O analiza The Telegraph arata cum investitiile guvernamantale din anii 90' au dat roade doua decenii mai tarziu, semn ca un program bine gandit poate face o forta dintr-o tara mica.


Sechestru de 10 milioane de lei pe bunurile lui Gheorghe Chivorchian - surse
6:53:00 AM
Procurorii DNA Timisoara au dispus instituirea masurii asiguratorii a sechestrului pâna la concurenta sumei de 9.950.000 lei asupra unor bunuri ale lui Gheorghe Chivorchian, secretar general al Federatiei Române de Fotbal (FRF), au declarat pentru Agerpres surse judiciare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply