Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alina Gorghiu: Este imperios necesara o crestere de la 58% la 73% a colectarii a taxelor si impozitelor
9:23:03 AM
 Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Bacau, ca este 'imperios necesara'' cresterea gradului de colectare a impozitelor si taxelor la 73% fata de cota actuala de 58%, in conditiile noului context al relaxarii fiscale, insa orice discutie cu Guvernul pe aceasta tema e blocata din cauza premierului Victor Ponta.


Loteria bonurilor fiscale: A doua extragere are loc astazi, de la ora 17.00
9:18:33 AM
A doua extragere ocazionala a Loteriei bonurilor fiscale va fi organizata duminica, de la ora 17.00, pentru bonurile emise in perioada 29 martie - 31 mai, fondul de premiere, de un milion de lei, urmand sa fie impartit intre cel mult 100 de castigatori.


Banca Centrala Europeana va furniza in continuare fonduri de urgenta Greciei, dar nu le va mai majora peste nivelul de vineri
8:54:00 AM
Banca Centrala Europeana a decis, "tinand cont de circumstantele actuale", sa mentina furnizarea de lichiditate de urgenta (ELA) pentru bancile grecesti la nivelul de pe 26 iunie, a anuntat institutia duminica.


?Grecia. Ministrul austriac de finante: Un Grexit, aproape inevitabil/ Varoufakis: Merkel detine cheia pentru rezolvarea crizei elene
8:36:00 AM
Ministrul grec de finante Yanis Varoufakis a facut apel, duminica, la cancelarul Angela Merkel, apreciind, intr-un interviu acordat tabloidului german Bild, ca aceasta detine "cheia" rezolvarii crizei actuale a Greciei, relateaza AFP. "Sefii de guvern din Uniunea Europeana trebuie sa reactioneze. Si dintre acestia, Merkel detine, ca reprezentanta a celei mai importante tari, cheia (...) sper ca o va utiliza", a declarat ministrul grec, adaugand ca guvernul sau este "deschis unor noi propuneri din partea institutiilor", dupa esecul negocierilor de sambata de la Bruxelles.


Analiza - Ruptura din relatia cu Grecia aduce Europa intr-o situatie fara precedent
8:35:00 AM
Maretul proiect al Europei de a infrati natiunile sale intr-o uniune de nedespartit printr-o moneda comuna a ajuns acum intr-o situatie fara precedent  dupa ce guvernele UE au refuzat finantarea ce ar salva Grecia de un default fata de creditorii sai.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply