Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Asiguratorii, despre Legea care va limita despagubirile primite de asigurati in cazul falimentului unei firme de asigurari: Contravine Directivei UE privind asigurarea de raspundere civila auto si va afecta consumatorii
6:59:00 AM
Uniunea Nationala a Asiguratorilor si Reasiguratorilor din Romania (UNSAR) a avertizat marti, intr-un raspuns solicitat de HotNews.ro, ca propunerea legislativa privind Fondul de garantare a asiguratilor care limiteaza despagubirile primite de asigurati de la Fondul de garantare in cazul falimentul unui asigurator ar veni in contradictie cu Directiva 2009/103/CE privind asigurarea de raspundere civila auto. "In orice circumstante s-ar gasi o societate de asigurare, statul este obligat sa ia toate masurile pentru ca victima accidentului de circulatie sa fie despagubita in conformitate cu limitele minime impuse", atentioneaza UNSAR. De notat ca Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) sustine aceasta initiativa legislativa.


Cum a ajuns Stockholm unul dintre cele mai grozave locuri pentru startup-urile europene
6:53:32 AM
Cele mai valoroase doua startup-uri europene sunt din Suedia, iar capitala Stockholm a devenit un hub al tehnologiei care este depasit doar de Silicon Valley si de Londra. Cum s-a ajuns aici? O analiza The Telegraph arata cum investitiile guvernamantale din anii 90' au dat roade doua decenii mai tarziu, semn ca un program bine gandit poate face o forta dintr-o tara mica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply