Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Parchetul Rusiei studiaza legalitatea deciziei autoritatilor sovietice de a recunoaste independenta tarilor baltice
3:18:02 PM
Parchetul general rus a anuntat marti ca studiaza legalitatea deciziei autoritatilor sovietice de a recunoaste in 1991 independenta tarilor baltice, fostele republici ale URSS membre ale Uniunii Europene, in prezent, scrie AFP.


VIDEO Comuna care s-a saturat sa astepte mila Guvernului. Oamenii si-au construit singuri dispensar, primarie si post de politie
3:14:09 PM
Dupa ce au asteptat ani de zile, dar mai ales in zadar un ajutor de la guvern, localnicii unei comune din Arges au vrut sa le arate autoritatilor ca se pot descurca si singuri.



Primarul Brasovului, George Scripcaru, va fi cercetat sub control judiciar
2:51:00 PM
Primarul Brasovului, George Scripcaru, retinut, luni, pentru abuz in serviciu si luare de mita intr-un dosar privind incheierea unor contracte de energie termica intre municipalitate si mai multe firme, va fi cercetat sub control judiciar, a decis, marti seara, Curtea de Apel Brasov.


FBI promite o recompensa de un milion de dolari pentru arestarea unui hacker roman
2:42:19 PM
Biroul Federal pentru Investigatii din SUA a pus la dispozitie o recompensa de un milion de dolari (890.000 euro) pentru arestarea unui hacker roman despre care exista informatii ca s-ar ascunde in Romania, suspectul fiind pe locul doi in topul persoanelor cautate de FBI pentru astfel de infractiuni, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply