Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bursele asiatice deschid saptamana in scadere, influentate de criza din Grecia
11:23:04 PM
Criza din Grecia a afectat pietele asiatice, care au deschis saptamana in scadere. Bursa din Tokyo a pierdut 2,25%, cea din Seul 1,17%, Taipei 1,70%, iar Hong Kong 1,46%. Si bursa din Sydney a scazut cu 1,62%. Cresteri s-au inregistrat doar pe bursele din China continentala (fara cea din Hong Kong), care fusesera afectate de scaderi puternice, de peste 7%, vinerea trecuta, informeaza AFP.


Guvernul elen: Turistii straini care viziteaza Grecia pot retrage de la bancomate cati euro doresc. Euro scade usor in fata dolarului
11:17:02 PM
Turistilor straini care viziteaza Grecia in aceste zile nu li se va aplica masura de limitare a retragerilor de numerar de la bancomatele elene, se arata intr-o declaratie facuta duminica noaptea de catre reprezentanti ai Guvernului, citati de presa locala. Singura limita privind retragerile turistilor este cea reglementata de banca la care turistii isi au cardurile, se mai arata in declaratia citata. Reamintim ca limitarea retragerilor de la ATM-uri in cazul titularilor de carduri grecesti nu este inca dispusa oficial, fiind o recomandare a Consiliului de stabilitate financiara din Grecia. Pentru a deveni oficiala, recomandarea trebuie aprobata de Guvern si apoi adoptata printr-un decret prezidential.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply