Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Turisti romani intr-o vara de foc: Grecia, Turcia, Franta, Egipt si Tunisia - ce ne asteapta in destinatiile externe preferate
12:01:00 PM
Cum au influentat atentatele teroriste turismul in tari cunoscute ca destinitatii turistice: Franta, Egipt sau Tunisia? In ce masura turismul din state musulmane, ca Turcia, este afectat chiar daca pericolul este mult mai mic? In ce masura romanii se mai aventureaza in Grecia, la un pas de faliment, cu greci formand cozi la bancomate sa-si retraga banii? Atacuri teroriste, proteste violente, greve si blocaje bancare - toate acestea par sa strice planurile de vacanta, desi unele destinatii inregistreaza o crestere a cererilor in ciuda riscurilor.
  • HotNew.ro a realizat o radiografie a situatiei turismului in tarile erau pana mai ieri destinatii preferate de romani. Vezi in text recomandarile operatorilor de turism si avertismentele Ministerului de Externe.


Schimbari la varful grupului Liberty Global: Severina Pascu va conduce toate operatiunile din Europa Centrala si de Est/UPC Romania va fi condusa de Robert Redeleanu
11:52:23 AM
Grupul Liberty Global, care detine UPC Romania, a anuntat luni schimbari organizationale ale operatiunilor din Europa Centrala si de Est.  Astfel, incepand cu 1 iulie 2015, Severina Pascu, in prezent director general al UPC Romania si Ungaria, este numita director general al Regiunii Europa Centrala si de Est, pozitie din care va conduce toate operatiunile grupului din Polonia, Ungaria, Romania, Cehia, Slovacia, inclusiv cele ale operatorilor DTH. Conducerea UPC Romania va fi preluata incepand cu aceeasi data de Robert Redeleanu (40 de ani), care a fost director de marketing si vanzari al operatorului de comunicatii prin cablu incepand din 2013. Anuntul vine in contextul in care grupurile Vodafone si Liberty Global discuta in prezent un posibil schimb de active pe pietele europene.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply