Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

PFA sau salariat, programatorii ar putea pierde pana la 40% din venitul net actual (analiza)
5:21:52 AM
Conditiile drastice post-aministie fiscala oferite Persoanelor Fizice Autorizate ar putea declansa in randul programatorilor din industria IT, care genereaza aproximativ 6% din PIB, un exod asemanator celui din domeniul medical, parasit anual de  mii de medici din cauza salariilor prea mici, se arata intr-un comunicat transmis luni de reprezentantii cabinetului de consultanta fiscala Contexpert. In mod concret, programatorii si informaticienii care colaboreaza cu companii de IT inclusiv multinationale, sub forma de PFA, au de ales intre a avea riscul de a achita toate contributiile aplicabile contractelor individuale de munca retroactiv pe cinci ani de zile sau a renunta la PFA, devenind salariati, cu diminuarea aferenta a venitului net.


De ce tabletele au lasat in urma cresterile spectaculoase - O evolutie care a surprins multa lume
5:13:44 AM
Intre 2010 si 2012 vanzarile de tablete cresteau uluitor si se parea ca aceste terminale vor ramane pe plus pana aproape de finalul deceniului, insa realitatea a contrazis asteptarile si vanzarile de tablete au inceput sa scada inca din 2014. Motivele ar fi multe si teoriile se contrazic: fie ca tabletele sunt prea reusite, fie ca nu sunt deloc grozave sau ca nu prea ai ce face cu ele. Lucrurile sunt mai complicate si multi factori contribuie la declinul timpuriu al tabletelor, segment presat din ambele parti de dispozitive care s-au adaptat mai repede cererilor din piata.


Sebastian Ghita, despre extinderea sechestrului in dosarul Hertanu: Tot ce s-a intamplat saptamana trecuta pare un fel de razbunare
4:40:45 AM
Deputatul Sebastian Ghita sustine ca evenimentele de saptamana trecuta, mai exact extinderea masurii sechestrului dispusa de procurorii DNA in dosarul Hertanu, interdictia de a parasi Ploiestiul si de a-si exercita functia de parlamentar, par "un fel de razbunare". Ghita s-a prezentat luni la Inspectoratul Judetean de Politie Prahova, potrivit obligatiilor stabilite prin masura controlului judiciar.


Clasamentul ATP: Romania, fara reprezentant in TOP 100 - Novak Djokovic, lider detasat
4:37:00 AM
Romania nu are niciun jucator in TOP 100 mondial, primul sportiv roman din ierarhia ATP fiind Marius Copil, pe locul 187. Lider se mentine Novak Djokovic, sarbul fiind urmat de Roger Federer si Andy Murray.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply