Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Rovana Plumb si Marian Oprisan, la sediul Guvernului
7:19:56 AM
Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, care il inlocuieste in fruntea partidului pe Victor Ponta, si presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, sunt la aceasta ora la sediul Guvernului, unde se afla si premierul interimar Gabriel Oprea, anunta Agerpres.


Nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE: ?Parlamentul se reuneste in plen marti, la ora 17:00
7:15:00 AM
Cele doua camere parlamentare se reunesc in plen marti, la ora 17:00, pentru a vota asupra nominalizarii lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informatii Externe. Comisia de control SIE are timp pana atunci sa dea avizul necesar procedural.


Balcaniada de Matematica pentru Juniori 2015: Olimpicii romani au obtinut 6 medalii. Vezi subiectele de la balcaniada
7:08:00 AM
Lotul olimpic de juniori al Romaniei la Matematica a obtinut o medalie de aur si cinci de argint la Balcaniada de Matematica pentru Juniori 2015. Medalia de aur a fost castigata de Theodor Mihai Iliant, elev la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, anunta Ministerul Educatiei. La Olimpiada Balcanica au participat elevi din 18 tari.
  • Descarca din articol subiectele de la Balcaniada de Matematica pentru Juniori 2015


Procurorul general al Egiptului a fost ranit intr-un atac cu masina capcana
6:44:13 AM
Procurorul general al Egiptului a fost ranit in urma unui atentat cu masina capcana care a vizat luni convoiul sau, in Cairo, anunta Reuters.


Rovana Plumb, dupa sedinta Biroului Permanent: PSD nu sustine nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE. Este facuta intr-un mod total netransparent, fara sa existe o consultare
6:39:00 AM
Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, care a preluat conducerea partidului in lipsa lui Victor Ponta, a declarat luni ca in sedinta Biroului Permanent a partidului de luni s-a decis ca social-democratii nu sustin nominalizarea facuta de presedintele Klaus Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informatii Externe, sustinand ca nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu a fost facuta intr-o maniera netransparenta.


ANI: Adrian Streinu Cercel, incompatibil
6:35:00 AM
Agentia Nationala de Integritate (ANI) sustine ca Adrian Streinu Cercel, fost secretar de stat in  Ministerul Sanatatii si actual Manager al Institutului National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", s-a aflat in incompatibilitate care urmare a cumularii mai multor functii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply