Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Perchezitii DNA la Primaria din Brasov si la domiciliul primarului George Scripcaru
1:10:00 AM
Procurorii DNA efectueaza luni dimineata perchezitii la Primaria din Brasov si la domiciliul primarului George Scripcaru, informeaza surse judiciare. Potrivit surselor citate, procurorii il acuza pe primarul George Scripcaru de abuz in serviciu, intr-un dosar in care prejudiciul s-ar ridica la peste un milion de euro.


Bacalaureat 2015: Elevii sustin luni proba scrisa la limba romana
12:47:00 AM
Elevii vor sustine luni prima proba scrisa a examenului de Bacalaureat - cea la limba si literatura româna, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei. Elevii apartinând minoritatilor nationale vor sustine marti proba la limba si literatura materna. Proba obligatorie a profilului pentru toti candidatii va fi sustinuta pe 1 iulie, iar proba la alegere a profilului si specializarii în 3 iulie.


Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Florin Mergea joaca luni in primul tur la Wimbledon
12:36:40 AM
Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru, precum si tenismenul Florin Mergea vor evolua, luni, in runda inaugurala a turneului de la Wimbledon, al treilea Grand Slam al anului, anunta Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 30 WTA si cap de serie numarul 29, va juca impotriva rusoiacei Daria Gavrilova, locul 41 WTA. Meciul este programat al patrulea pe terenul sase.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply