Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Retailerul foto-video F64 Studio estimeaza afaceri de 25 milioane euro pentru anul in curs. Ce categorii merg peste asteptari si unde este loc de mai bine
6:26:53 AM
F64 Studio, cel mai mare magazin foto din Romania, estimeaza ca va incheia anul cu afaceri de 25 milioane euro, cu aproape 20% peste rezultatele din 2014. Aparatele foto si accesoriile raman de departe segmentul principal, insa conteaza tot mai mult smartphone-urile si tabletele. Dronele reprezinta un segment in care F64 a vandut mai mult decat se astepta, insa compania are inca probleme in a atrage clienti in categoria aparatelor foto simple, de intrare in gama.


Scenariul Grexit provoaca turbulente pe pietele financiare internationale
6:20:13 AM
Pietele financiare, cu bursele europene si asiatice in frunte, evoluau in pierdere luni, din cauza temerilor legate de iesirea Greciei din zona euro, in conditiile in care bancile din aceasta tara sunt inchise, in incercarea de a mentine in viata sistemul financiar, dupe esecul discutiilor cu creditorii internationali, scrie AFP.


Proiect de lege pentru acordarea de facilitati locuitorilor din Suplacu de Barcau, afectati de poluarea cauzata de exploatarile de petrol
6:18:39 AM
Camera Deputatilor are programat in aceasta saptaman votul final la un proiect de lege propus de deputatul Adrian Miroslav Merka (reprezentant al minoritatii cehe si al celei slovace) care prevede acordarea de facilitati pentru localnici din Suplacu de Barcau. Deputatul Merka sustine ca localnicii sunt afectati de poluarea cauzata de extractia de petrol si propune dreptul de pensionare cu doi anticipat, precum si facilitati medicale pentru localnici. Proiectul a fost respins de Senat, iar punctul de vedere al Guvernului, dat in 2013, a fost negativ.


Nicusor Dan isi face partid: Uniunea Salvati Bucurestiul (USB)
6:09:00 AM
Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucuresti, isi fondeaza partid politic - Uniunea Salvati Bucurestiul (USB). Acesta a anuntat ca va depune pe 1 iulie actele de inregistrare a formatiunii politice.


??FOTOGALERIE Imagini de la cel mai amplu exercitiu desfasurat de Fortele Speciale din Armata Romana impreuna cu militari americani, moldoveni si din alte tari europene
6:00:00 AM
Timp de zece zile peste 1.500 de militari din fortele speciale din Romania, Republica Moldova, Statele Unite, Bulgaria, Georgia, Grecia, Polonia si Turcia s-au antrenat in sud-estul Romaniei in cadrul exercitiului Rousofex 15. Militarii au participat la simulari de operatiuni strategice, asistenta militara, actiuni directe si contra-teroriste, unul dintre exercitiile tactice executate fiind in largul marii, la bordul platformei petroliere Gloria. Vezi imagini din cadrul exercitiilor.


VIDEO Tunisia: O inregistrare video il arata pe ucigas in timp ce se plimba pe plaja, printre cadavre
5:58:16 AM
O inregistrare video a atentatului terorist soldat cu 38 de morti, vineri, in Tunisia, circula luni pe retelele sociale si il arata pe ucigas deplasandu-se lent pe plaja unde sunt intinse cadavrele victimelor sale, scrie AFP.


Modificarile la legea avocaturii, criticate de DNA, intra luni la votul final din Senat
5:53:00 AM
Senatorii vor vota luni in plen, de la ora 17.00, proiectul de lege privind privind modificarea si completarea legii nr.51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat, proiect ce contine modificari despre ca Directia Nationala Anticoruptie afirma ca "ar avea drept consecinta nulitatea unor probe deja administrate in dosarele DNA". Potrivit unor surse, printre marii beneficiari ai modficarilor propuse la legea avocaturii ar fi Dan Sova si Victor Ponta, cercetati in calitate de avocati sau avocatul Doru Bostina, trimis in judecata de DNA.


Saraca fata frumoasa!
5:47:15 AM
Se spune ca in viata morala, ca si in viata fizica, exista o inspiratie si o expiratie. Sufletul are nevoie sa absoarba sentimentele unui alt suflet si sa le asimileze pentru a i le inapoia mai bogate. Dar ce se intampla atunci cand sentimentele nu sunt inapoiate?


David Cameron: Statul Islamic, o amenintare existentiala la adresa Occidentului. Militantii islamisti planifica atacuri ingrozitoare in Marea Britanie
5:37:14 AM
Premierul britanic David Cameron a avertizat luni ca militantii Statului Islamic planifica atacuri impotriva Marii Britanii si reprezinta o amenintare existentiala pentru occident, relateaza Reuters.


?VIDEO/FOTOGALERIE Noul Audi A4 se prezinta. Este cu pana la 120 kg mai usor
5:34:13 AM
A cincea generatie a modelului de segment D Audi A4 a fost dezvaluita, atat in versiunea de caroserie Sedan, cat si in cea Avant (break). Masina este cu pana la 120 kg mai usoara si beneficiaza de tehnologii care o apropie de viitoarea piata a masinilor autonome.


BAC 2015 Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana - profilul Real
5:33:00 AM
Subiectele de la examenul scris de Limba si literatura romana sustinut astazi la Bacalaureat sunt realizate pe trei mari cerinte, fiecare cu mai multe sub-puncte, si au fost catalogate de absolventii de liceu ca fiind foarte simple. La examenul de astazi a fost extrasa varianta de subiecte numarul 5, iar elevii au avut la dispozitie 3 ore pentru a le rezolva. Candidatii de la Real au avut de raspuns mai multor intrebari pe baza unui fragment din "Trei generatii" de Lucia Demetrius, iar la subiectul al II-lea au avut de scris un text de tip argumentativ de 150-300 de cuvinte despre "importanta practicarii unui sport la orice varsta".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply