Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un avion militar Hercules indonezian s-a prabusit in Sumatra intr- zona locuita
2:03:57 AM
Un avion militar de transport indonezian a cazut in orasul Medan din nordul Sumatrei , a declarat un purtator de cuvant al armatei ce nu a putut detali despre numarul victimelor, informeaza Reuters.


Putin si Berlusconi si-au petrecut weekendul impreuna intr-un han din Siberia
1:55:01 AM
Vladimir Putin si-a petrecut weekendul trecut impreuna cu vechiul sau prieten, fostul premier italian Silvio Berlusoni, in Republica Altai, in Siberia, a confirmat Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al Kremlinului, relateaza agentia de stiri rusa de stat Tass in pagina electronica.


Perchezitii la RATB Titan, se cerceteaza furturi de motorina
1:47:00 AM
Marti dimineata, aproximativ 70 de politisti pun in aplicare 18 mandate de perchezitie domiciliara in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Ialomita si pun in executare 24 mandate de aducere intr-un dosar privind comiterea infractiunilor de delapidare, complicitate la delapidare si furt.


Un barbat si-a dat foc intr-un tren de mare viteza din Japonia. Pe langa acesta a murit si o femeie
1:37:00 AM
Doi pasageri ai unui tren Shinkansen de mare voteza din Japonia au murit dupa ce unul dintre ei a turnat ulei pe el si si-a dat foc, informeaza Reuters.


Cutremur cu magnitudinea de 4 grade in Vrancea
1:17:09 AM
Un cutremur cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter s-a produs marti, la ora 01.20, in zona Vrancea, la adancimea de 21 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului (INFP), citat de Mediafax.


Ziua de astazi va fi mai lunga cu o secunda.Pamantul a incetinit, din 1972, cu 25 de secunde comparativ cu timpul atomic
1:08:16 AM
2015 este al 26-lea an in care este adaugata o extra secunda (numita si secunda intercalata sau secunda bisecta) in Timpul Universal Coordonat (Coordinated Universal Time, UTC), acest proces fiind inceput in anul 1972, transmite Agerpres.


Rusia va oferi sprijin regimului din Siria
12:59:32 AM
Rusia a promis regimului Bashar al-Assad asistenta politica, economica si militara, afirma ministrul sirian de Externe, Walid al-Moualem, citat de site-ul israelian Ynetnews, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply