Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Grecia si lectia primului razboi mondial: referendumul absurd si kakophonia politica
8:20:04 AM
S-a intrat în etapa a halucinatiilor colective cu situatia Greciei, aceea în care oamenii încep sa reactioneze mai mult la mituri si legende decât la realitati, care de fapt nici nu-i mai intereseaza prea mult. Ceea ce credeam ca este doar poker de salon pentru conditii mai bune pare sa scape de sub control si sa duca la o situatie pe care nimeni n-o doreste si din care toata lumea are de pierdut, dar care prin jocul împrejurarilor devene inevitabila: Grexit.


Grecia va intra in faliment. Poate urma Romania?
8:17:39 AM
Tara cunoscuta sub numele de Grecia va intra, probabil, in urmatoarele zile in echivalentul economic al unui accident feroviar care se petrece cu incetinitorul. Mai inainte, niste boghiuri iesite de pe sina – sub forma unui ministru sau a unui parlamentar care isi retrag banii de la bancomat fara sa isi dea seama ce efect extraordinar poate sa transfere catre populatie, in cel mai prost moment. Apoi, un vagon sarit de pe sina, sub forma unui profesor de ideologie marxista pus ministru de finante.


Sondajele arata ca grecii vor sa ramana in zona euro
8:17:05 AM
Doua sondaje de opinie publicate duminica arata ca majoritatea grecilor vor sa ramana in zona euro si ar prefera un acord cu partenerii europeni ai Greciei, in locul rupturii, relateaza Associated Press in pagina electronica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply