Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cod galben de inundatii pentru rauri din cinci judete
4:48:21 AM
Hidrologii au emis o atentionare de cod galben de inundatii pe rauri din judetele Mures, Alba, Brasov si Sibiu, valabila pana duminica dimineata.


Firmele pot cere fonduri europene in noul Program de competitivitate, incepand de sambata, 27 iunie
4:38:00 AM
Startup-urile si alte firme pot, incepand de sambata, sa depuna proiecte in domeniul cercetarii si dezvoltarii, pentru a fi finantate din fonduri europene in noul Program Operational Competitivitate 2014-2020, conform calendarului de depunere emis de Ministerul Fondurilor Europene.


10 lucruri interesante despre India
4:35:21 AM
India este o ?ara cu tradi?ie, istorie ?i cultura diversa, iar aceste aspecte o fac sa fie una dintre cele mai interesante ?ari din lume. Iata de ce, conform siliconindia.com.


Se sparge balonul bursier din China? Cadere drastica a actiunilor, care isi dublasera preturile in ultimul an. Morgan Stanley isi sfatuieste clientii sa se abtina in a cumpara actiuni chinezesti
4:30:44 AM
Actiunile chinezesti au consemnat vineri cea mai mare cadere din ultimele cinci luni, indicele principal ajungand la limita trendului negativ (bear market), dupa ce investitorii si-au redus portofoliile bursiere iar Morgan Stanley s-a adaugat corului de analisti ce avertizeaza ca s-a ajuns la niveluri prea mari.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply