Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Life

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Julia Ducournau, regizorul fimului Raw: canibalismul este parte a umanitatii/ Nu este doar un film facut de femei, pentru femei
4:53:00 PM
"Raw" a atras atentia criticilor si a presei si a starnit vii controverse dupa ce doua persoane au lesinat in timp ce il vizionau, relateaza The Guardian. Acesta este centrat pe actiunile canibale ale personajului principal, Justine, precum si pe corpul acesteia, despre care regizoarea feminista declara ca "in orice film, femeile trebuie sa fie frumoase, sa respecte anumite tipare, insa ele nu sunt de fapt acele creaturi divine".


Bancul zilei: Ce ti se intampla daca spui bancuri politice in Rusia
4:35:15 PM
Trei rusi calatoreau in aceeasi cuseta dintr-un tren trans-siberian. Unul dintre ei citea un ziar, in timp ce ceilalti doi spuneau bancuri cu Putin. Enervat de faptul ca nu putea citi in liniste ziarul, primul rus s-a hotarat sa le joace o festa celor doi. A iesit discret din cuseta si a comandat insotitorului de vagon trei ceaiuri, cu mentiunea sa-i fie aduse exact peste 10 minute. A reintrat in cuseta si, dupa noua minute, le-a spus celor doi:
- Baieti, ar trebui s-o lasati mai moale cu bancurile politice in tren. FSB-ul are microfoane in toate cusetele si...


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply