Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul ar putea renunta, la cererea FMI, sa puna management privat la CEC si Eximbank in baza OUG 109/2011.Motivul: exista prevederi legislative din OUG 109 care se bat cap in cap cu legislatia bancara
7:17:00 AM
¬Guvernul ar putea renunta, la ceerea FMI, la numirea unor manageri privati la CEC si Eximbank pe baza OUG 109/2011.Motivul: exista prevederi legislative din OUG 109 care se bat cap in cap cu legislatia bancara, in special cele referitoare la confidentalitatea unor tranzactii. Ordonanta privind guvernanta corporatista ar fi obligat banca sa prezinte detalii privind activitatile operationale (art 55) in vreme ce in Ordonanta de urgenta nr. 99 din 6.dec.2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului prevede (art 111) obligativitatea pastrarii confidentialitatii asupra tuturor faptelor, datelor si informatiilor referitoare la activitatea desfasurata de banca.


Eduard Hellvig, seful SRI: E nevoie de o noua lege de functionare / SRI e un serviciu de infoormatii si nimic altceva
7:17:00 AM
Eduard Hellvig, directorul SRI, a declarat miercuri ca serviciul are nevoie de o noua lege de functionare, pentru ca actuala lege dateaza din 1991 si nu mai e adaptata la realitate. Hellvig a spus in repetate randuri, intr-un discurs sustinut la bilantul institutiei, ca "SRI e doar un serviciu de informatii si nimic altceva" si ca "SRI trebuie sa se alinieze permanent la regulile jocului democratic".


​VIDEO Craterul din Ramnicu Sarat scoate la iveala o descoperire incredibila: un lant de beciuri domnesti din timpul Brancovenilor
7:13:15 AM
Un incident nefericit petrecut in urma cu o luna la Ramnicu Sarat, cand o masina a fost inghitita de un crater format pe Drumul European 85, scoate la iveala o descoperire de renume.


webPR:Muzeul National al Taranului Roman va asteapta la conferinta Cantece la comanda in comunitatile de aromani sau memoria ca istorie.
6:56:00 AM
Muzeul National al Taranului Roman va asteapta joi, 30 martie 2017, orele 18, la Clubul Taranului, la conferinta Cantece la comanda in comunitatile de aromani sau memoria ca istorie. Conferinta este sustinuta de Corina Iosif, cercetator MNTR, iar intrarea este libera.


Tot mai multe companii multinationale de la noi isi externalizeaza serviciile in afara tarii. Care sunt motivele​
6:41:00 AM
Multe dintre companiile multinationale, cu operatiuni in Romania, decid sa externalizeze o parte din servicii. Lipsa talentelor, indicata de catre 81% dintre managerii de resurse umane din industrii, servicii si comert este unul dintre principalele motive, dar si  schimbarile frecvente de legislatie constituie o problema, arata 67% dintre managerii financiari, potrivit unui studiu realizat de TMF Group si GfK.


Sorin Grindeanu va participa la receptia organizata de SRI
6:32:29 AM
Premierul Sorin Grindeanu va participa miercuri, incepand cu ora 18.00, la receptia "27 ani- Parteneriat in serviciul cetatenilor", organizata de Serviciul Roman de Informatii (SRI) cu ocazia zilei aniversare. 


Proiectele de hotarare prin care Primaria Capitalei dorea sa ceara de la Ministerul Transporturilor Centura Capitalei si METROREX, scoase de pe ordinea de zi a Consiliului General
6:32:00 AM
Proiectele de hotarare prin care Primaria Capitalei dorea sa ceara de la Ministerul Transporturilor  Centura Capitalei si METROREX au fost scoase de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Primarul general Gabriela Firea a declarat ca este de acord cu scoaterea lor de pe ordinea de zi motivand ca va reveni cu un proiect mai bine fundamentat si conturat, dupa discutii cu Ministerul Transporturilor.


UPDATE Liderul Partidului Nationalist din Malta: Cand vezi oamenii din Romania protestand impotriva coruptiei, ei flutura steagul UE. Trebuie sa ne asiguram ca Uniunea Europeana este acolo
6:32:00 AM
Liderul Partidului Nationalist din Malta, aflat in opozitie, Simon Busuttil, a dat exemplul protestelor generate de Ordonanta 13, pentru a pleda pentru importanta unitatii la nivelul Uniunii Europene, in conferinta de presa dinainte de Congresul Partidului Popular European care se desfasoara miercuri si joi in Malta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply