Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Toader i-a prezentat lui Grindeanu concluziile evaluarii lui Lazar si Kovesi -surse. In Palatul Victoria era si Tariceanu
9:11:57 AM
Premierul Sorin Grindeanu s-a intalnit, miercuri dupa-amiaza, la Palatul Victoria, cu ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care i-a prezentat concluziile evaluarii procurorului general Augustin Lazar si sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.


Printul Charles a sosit miercuri in Romania pentru o vizita oficiala
8:55:30 AM
Printul Charles a sosit miercuri la Bucuresti, pentru o vizita oficiala de trei zile in Romania, in cadrul careia va avea intalniri cu presedintele Klaus Iohannis si cu premierul Sorin Grindeanu, dar si cu membri ai unor organizatii neguvernamentale, transmite Agerpres.


Vicepresedintele Blocului National Sindical, gasit mort in casa. Este luata in calcul si varianta sinuciderii
8:40:47 AM
Vicepresedintele Blocului National Sindical (BNS) Ion Pisc a fost gasit mort in casa, miercuri, de catre familie, existand suspiciuni ca s-a sinucis pentru ca era grav bolnav, au declarat surse judiciare pentru News.ro.


INTERVIU Siegfried Muresan, purtator de cuvant PPE: Daca Marea Britanie introduce vize pentru cetatenii UE, trebuie reciprocitate/ Europarlamentarul va propune alocarea de bani din bugetul UE pentru contracararea propagandei ruse: Cand ai oameni politici corupti, incompetenti esti o tinta usoara
8:37:00 AM
Partidul Popular European se reuneste miercuri si joi intr-un congres in Malta, un congres intermediar in care se va discuta despre directia Europei, iar temele pe care le vor atinge si le vor vota delegatii PPE in rezolutiile adoptate se refera la siguranta cetatenilor si la situatia economica, a explicat europarlamentarul Siegfried Muresan, purtator de cuvant al PPE, intr-un interviu pentru HotNews.ro in Malta. Vezi in text ce se afla pe agenda Congresului la care vor participa si sefi de state si de guverne precum Angela Merkel si Viktor Orban, dar si presedintele Klaus Iohannis, si ce mize exista pentru Romania, in special in privinta combaterii propagandei ruse.
  • Plus: ce vrea PPE pentru relatia UE cu Marea Britanie, in contextul declansarii Brexitului chiar astazi. Muresan: "Daca Marea Britanie va impune vize de acces pentru cetatenii UE, vom insista pe reciprocitate."
  • Ce trebuie sa faca Romania in contextul discutiei despre o Europa cu mai multe viteze


Andrei Muraru: Prin condamnarea colonelului Ioan Ficior la 20 de ani de inchisoare, Justitia restaureaza demnitatea victimelor si reabiliteaza memoria lor
8:31:19 AM
"Astazi, Justitia a vorbit in numele victimelor. Prin condamnarea colonelului Ioan Ficior la 20 de ani de inchisoare, Justitia restaureaza demnitatea victimelor si reabiliteaza memoria lor", scrie  pe pagina sa de Facebook Andrei Muraru, fost presedinte executiv al Institutului pentru Investigarea Crimelor Comunismului si Memoria Exilului Romanesc, in prezent consilier prezidential. Muraru mai scrie ca prin decizia judecatorilor de la Inalta Curte, numele lui Ficior este, alaturi de Visinescu, "pe lista oficiala a criminalilor dictaturii comuniste".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply