Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trei giganti americani din industria de aparare tintesc programul de inzestrare a armatei romane
1:26:28 PM
Trei mari corporatii americane cu afaceri in domeniul industriei de aparare si-au anuntat interesul in programele de inzestrare cu echipamente a armatei romane. Reprezentantii companiilor General Dynamics, Bell Helicopter și The Boeing Company s-au intalnit miercuri cu ministrul Economiei, Mihai Tudose, potrivit unui comunicat al institutiei.


Arad: Sute de calatori afectati, dupa ce zeci de tramvaie au ramas blocate in urma unei pene de curent provocate de sobolani
1:16:35 PM
Cateva sute de calatori au ramas blocati in statii sau in tramvaie, miercuri dupa-amiaza, dupa ce aproximativ 50 de garnituri aflate in circulatie acoperind doua treimi din municipiul Arad s-au oprit din cauza unei pene de curent provocate de sobolani intr-o statie de transformare. Cei mai multi calatori au ales sa mearga pe jos, in timp ce altii au asteptat autobuzele trimise de compania de transport in comun, potrivit news.ro.


Prima reactie a lui Augustin Lazar: Ministerul Public va respecta intocmai decizia Curtii Constitutionale
1:14:52 PM
"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, domnul Augustin Lazăr, a luat act de concluziile evaluării prezentată în cursul zilei de astăzi de către ministrul Justiției, domnul Tudorel Toader", se arata intr-o postare pe Facebook a Parchetului General, la scurt timp dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca nu cere revocarea sefilor Parchetului General si DNA.


Atac al unui important lider UDMR la PSD
1:10:38 PM
Liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, care este si presedintele Consiliului Judetean Covansa, a atacat PSD pentru ca l-a demis pe directorul Agentiei Judetene pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR), Szakal Andras. Tamas Sandor a spus ca e un "atentat politic", potrivit Agerpres.


Purtatorul de cuvant al PSD vorbeste despre o discrepanta intre continutul raportului lui Tudorel Toader si concluziile lui, dar il sustine pe ministru
12:51:01 PM
Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a afirmat miercuri ca exista o "discrepanta" intre continutul raportului prezentat cu putin timp in urma de ministrul Justitiei si concluzia "putin surprinzatoare" de a nu declansa mecanismul de revocare din functie a procurorilor sefi Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi, dar a precizat ca partidul il sustine pe Tudorel Toader in decizia luata.


DOCUMENT Ce scrie in raportul complet de evaluare a Laurei Codruta Kovesi si Augustin Lazar: Rezultatele negative pot repune in discutie in viitor oportunitatea revocarii conducatorilor institutiilor vizate
12:43:04 PM
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a decis la finalul evaluarii lui Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi ca "nu consider oportuna declansarea" revocarii celor doi. Intr-un document facut public de Ministerul Justitiei, Toader arata ca va institui o monitorizare a modului in care DNA isi va respecta pe viitor limitele legale de competenta, aratand ca eventuale derapaje in acest sens vor putea "repune in discutie" oportunitatea revocarii procurorilor-sefi.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea mai multor linii RATB intre Bucuresti si Judetul Ilfov
12:39:10 PM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea mai multor linii RATB intre Bucuresti si localitatile din Judetul Ilfov si suplimentarea autobuzelor pe liniile existente. Astfel, in prezent RATB are 18 linii preorasenesti si ar urma sa se ajunga la 52.


LISTE Domeniile in care PFA, SRL si alte mici afaceri vor putea lua fonduri europene de pana la 200.000 Euro in toata tara: De la pensiuni si service-uri auto la cabinete medicale si software, la sate
12:36:00 PM
Si in anul 2017, antreprenorii romani vor putea obtine fonduri eropene de pana la 200.000 de euro pentru mici afaceri intr-o serie intreaga de domenii, potrivit proiectelor de ghiduri ale solicitantului, cu anexe, pentru submasurile 6.4 si 6.2 din Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) 2014-2020, destinate investitiilor in mediul rural din toata tara. Listele cuprind si anul acesta coduri CAEN din cele mai variate, de la pensiuni si service-uri auto la cabinete medicale si productie de software.


Klaus Iohannis: Ma astept ca ministrul Justitiei sa sprijine activitatea procurorului general si al sefei DNA / Daca ministrul doreste sa monitorizeze are tot dreptul sa o faca
12:30:04 PM
Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa sprijine activitatea procurorului general, Augustin Lazar, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, precizand ca actiunea de monitorizare a celor doi, anuntata de ministru, face parte din "fisa postului" acestuia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply