Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Handbal (f): CSM Bucuresti a primit trofeul de campioana nationala pentru sezonul 2016-2017
12:18:00 AM
CSM Bucuresti a primit, miercuri seara, trofeul pentru castigarea titlului de campioana in editia 2016-2017 a Ligii Nationale de handbal feminin, la finalul meciului cu CSM Bistrita, castigat cu scorul de 34-27 (16-15), in Sala Polivalenta ''Ioan Kunst-Ghermanescu'' din Capitala, in cadrul etapei a 23-a, scrie Agerpres.


VIDEO ATP Miami: Rafael Nadal, victorios in fata lui Jack Sock; Kei Nishikori, eliminat de Fabio Fognini in sferturi
12:10:00 AM
Rafael Nadal, favoritul numarul 5, a obtinut fara nicio emotie calificarea in semifinalele turneului Masters de la Miami, dupa ce l-a invins in doua seturi pe americanul Jack Sock, cap de serie numarul 13, scor 6-2, 6-3. Japonezul Kei Nishikori, farivoritul numarul doi al competitiei, a fost eliminat de italianul Fabio Fognini, locul 40 ATP, in sferturile de finala.


Modificare importantă propusă pentru firme: Dividendele să poată fi luate trimestrial, la jumate
12:08:00 AM
Patronii și asociații vor avea posibiliatea să ia din firme dividende la jumătatea profitului, o dată la fiecare trimestru, potrivit unei propuneri de lege inițiate de mai multi parlamentari de la putere. Propunerea ar ajuta antreprenorii să scoată bani din firme în cursul anului, până la distribuirea dividendelor întregi care în prezent se poate face o dată pe an, în condițiile în care aceste venituri sunt impozitate mai puțin decat salariul.


Un judecator federal blocheaza pe termen nedeterminat implementarea restrictiilor de calatorie impuse de Donald Trump
12:08:00 AM
Judecatorul Derrick Watson din Hawaii a extins joi dimineata pe termen nedeterminat o decizie de blocarea a noului ordin antiimigratie semnat de presedintele Donald Trump, care impiedica intrarea cetatenilor din sase tari predominant musulmane in Statele Unite. Printre tarile vizate de al doilea ordin executiv al liderului american se numara: Iran, Libia, Siria, Somalia, Sudan si Yemen, transmite Reuters.


VIDEO WTA Miami: Angelique Kerber, eliminata de Venus Williams in sferturi - Americanca a reusit lovitura zilei
12:00:00 AM
Angelique Kerber (Germania, locul 1 WTA), principala favorita, a parasit turneul "Premier Mandatory" de la Miami in faza sferturilor de finala, dupa ce fost invinsa de americanca Venus Williams (locul 12 WTA), cap de serie numarul 11, scor 7-5, 6-3.


Bancul zilei: O profesoara... prea implicata
Wednesday, March 29, 2017 11:57 PM
La scoala in pauza, toti copii faceau ceva, numai Bula statea si se uita la ceilalti cum bateau mingea. Il vede o profesoara cum sta si se uita. Dupa un timp il intreaba:
- Si nu te duci la ei?
- Nu.
- Deci o sa stai aici?


VIDEO Discutie tensionata intre Simona Halep si Darren Cahill: Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol
Wednesday, March 29, 2017 11:51 PM
Simona Halep si Darren Cahill, antrenorul sau, au fost protagonistii unor momente extrem de tensionate in timpul meciului cu britanica Johanna Konta, din sferturile de finala ale turneului de la Miami. Dupa ce a pierdut dramatic setul al doilea, Halep a avut o stare foarte nervoasa si i-a reprosat tehnicianului australian ca ii cere prea mult. Lipsita de orice urma de incredere in fortele sale, jucatoarea aflata pe locul 5 mondial a afirmat: "Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol. Am facut doua duble greseli, doua duble greseli in tie-break si am ratat toate mingile."


​VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta
Wednesday, March 29, 2017 11:35 PM
Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului "Premier Mandatory" de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-6(7), 6-2.


Alegeri prezidentiale in Franta: Emmanuel Macron este in continuare favorit in sondaje
Wednesday, March 29, 2017 11:18 PM
Candidatul de centru Emmanuel Macron isi mentine pozitia de favorit in sondajul Elabe realizat in 28 si 29 martie pentru televiziunea BFM, privind intentiile de vot in primul tur al alegerilor prezidentiale din Franta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply