Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Efectul incasarilor scazute la stat: Guvernul vrea sa stoarca pana la ultima picatura profiturile companiilor de stat
8:25:31 AM
Companiile cu capital de stat ar putea ramane si fara rezervele care constituie sursa proprie de finanţare, dupa ce au fost obligate, printr-un memorandum al Guvernului, sa distribuie actionarilor minim 90% din profit, sub forma de dividende, pentru a fi acoperite cheltuielile cu majorarile salariale. Ministerul Finantelor a pus in dezbatere publica un proiect de OUG care prevede printre altele ca aceste societati sa redistribuie aceste rezerve sub formă de dividende sau vărsăminte la bugetul de stat. Practic, Guvernul vrea sa lase companiile fara niciun ban din profituri pentru investitii.


Care este legatura dintre nivelul de stres si declansarea obezitatii
8:17:19 AM
Obezitatea este unul dintre cei mai importanti factori de risc pentru decesul prematur la nivel modial - crescand substantial riscul de a dezvolta afectiuni cronice, precum bolile de inima si cancerul - astfel ca intelegerea factorilor ce declanseaza obezitatea are implicatii terapeutice importante.


Africa risca sa devina o colonie chineza / Beijingul, interesat doar de materiile prime, nu de stabilitate (presedintele Parlamentului European)
8:12:27 AM
Continentul african, unul dintre principalii parteneri economici ai Beijingului, "risca astazi sa devina o colonie chineza", a avertizat presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, in editia de miercuri a cotidianului german Die Welt, scrie AFP.


ANAF a incheiat prima faza din proiectul modernizarii institutiei- cea legata de comunicare. Daniela Manoli, director in cadrul Fiscului: Modernizarea intarzie sa apara la timp.Investim foarte mult in schimbarea mentalitatii
7:56:00 AM
"Prima etapa a proiectului de modernizare al ANAF, cea privind imbunatatirea comunicarii dintre Fsc si contribuabil, s-a incheiat miercuri, chiar daca intregul proiect de modernizare va mai dura circa doi ani", a spus miercuri Daniela Manoli, adjunct al Direcţiei generale de strategie şi relaţii internaţionale din ANAF. La acest eveniment au fost prezenti comunicatorii directiilor judetene ai ANAF, dar si trei invitati ai mass-media din Romania, printre care si ai HotNews, acestia avand un dialog activ cu cei din sala pe tema asteptarilor pe care le are presa de la ANAF si viceversa.


CE Handbal 2018 (f): Romania, in prima urna valorica la tragerea la sorti
7:55:00 AM
Nationala de handbal feminin a Romaniei va face parte din prima urna valorica la tragerea la sorti a grupelor din al doilea tur preliminar pentru Campionatul European din 2018, gazduit de Franta, sustine News.ro.


Barna: Parlamentarii USR vor vota conform constiintei pentru proiectul de lege privind modificarea definitiei familiei din Constitutie
7:51:00 AM
Parlamentarii USR vor vota "conform constiintei" pentru proiectul de lege privind modificarea definitiei familiei din Constitutiei si nu in baza unei "directive de partid", a anuntat, miercuri, deputatul Dan Barna, intr-o conferinta de presa. USR a ales sa nu faca o recomandare de vot membrilor de partid pe aceasta tema deoarece formatiunea este “unanim de acord” ca tema modificarii Constitutiei este una “artificiala”," bagata pe gatul Romaniei de PSD”, a explicat Barna.


Medicii Herman Berkovits si Catalin Constantin Badiu vor prmi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti
7:48:51 AM
Medicii Herman Berkovits si Catalin Constantin Badiu vor prmi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unei hotarari adoptate miercuri de Consiliul General al Municipiului Bucuresti.


Primaria Bucuresti: O consiliera USR se plange ca a fost facuta prostituata de un coleg din PSD
7:32:00 AM
Raluca Teodor, consilier general USR, il acuza pe viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu (PSD) ca acesta i-ar fi spus in timpul sedintei de Consiliu General ca a lucrat in baruri in Anglia si ca a fost prostituata. Aceasta sustine ca viceprimarul a fost inregistrat cand spunea aceste lucruri si ca-l va da in judecata. Viceprimarul Aurelian Badulescu neaga acuzatiile si spune la randul lui ca o va da in judecata pe consiliera.


webPR: ​Bookfest aduce la Timisoara reduceri de pana la 80%
7:30:55 AM
De pe 6 aprilie, Salonul de Carte Bookfest va asteapta la Centrul Regional de Afaceri CRAFT pentru patru zile de evenimente dedicate cartilor si literaturii.Editurile prezente aduc reduceri si de pana la 80%, o oferta variata de domenii si preturi pentru toate buzunarele. Personalitati marcante ale lumii culturale vor fi prezente la a sasea editie Bookfest Timisoara. Mircea Cartarescu lanseaza, in premiera nationala, la Bookfest Timisoara, cel mai recent volum: Peisaj dupa isterie.


Klaus Iohannis: E necesar sa se puna la dispozitia SRI instrumente, inclusiv legislative, adaptate noilor evolutii interne si internationale
7:29:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a cerut miercuri sa se puna "la dispozitia" SRI "instrumente, inclusiv legislative, adaptate relatiilor interne si internationale" si "necesare asigurarii nationale", intr-un discurs sustinut discurs sustinut dupa ce seful Serviciului de Informatii Interne, Eduard Hellvig, a prezentat bilantului institutiei pe care o conduce pe anul 2016.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply