Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

RISE Project: Dragnea - Secretul din padure
4:34:48 AM
O asociatie infiintata de Liviu Dragnea la sfarsitul anilor '90 a fost punctul de pornire al unei afaceri cu terenuri de vanatoare intinse pe zeci de mii hectare in doua judete. Dupa aproape 20 de ani, timp in care tranzactiile cu terenuri au fost derulate de interpusii sefului PSD, fiul acestuia, Valentin, a devenit unul dintre principalii beneficiari, arata o investigatie Rise Project.


Samsung Galaxy S8 costa de la 3.500 de lei in magazinele online
4:24:00 AM
Cel mai nou telefon de varf de gama al Samsung, Galaxy S8, este disponibil la precomanda la operatori, dar si pe mai multe magazine online, preturile pornind de la circa 3.500 de lei si culminand cu 3.900-4.000 de lei. Atat versiunea S8 cu ecran de 5,8 inci, cat si versiunea S8+, cu ecran de 6,2 inci, au ca data de livrare 28 aprilie.


Nicola Sturgeon ii cere oficial Theresei May sa i se permita organizarea referendumului pentru independenta Scotiei
4:17:29 AM
Premierul scotian Nicola Sturgeon a trimis pemierului britanic Theresa May o scrisoare prin care cere oficial sa i se permita organizarea unui al doilea referendum pentru independenta Scotiei inainte de iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, informeaza Reuters.


Ce sa spui cand mergi la un interviu de angajare, dupa ce ai fost in concediu pentru cresterea copilului
4:16:40 AM
Experții spun ca mamele ar trebui să puna accentul pe experiența lor de muncă, atunci când merg la un interviu. Multe mame care se intorc la lucru se tem că a spune potențialilor angajatori ca ai copii, și astfel obligații familiale, poate afecta șansele de a fi angajate.


Centrul pentru Studiul Democratiei: In Romania exista mari lacune de identificare corecta a populatiei aflate in saracie energetica
3:52:46 AM
In Romania exista mari lacune de identificare corecta a populatiei aflate in saracie energetica, instrumentele de politici publice nefiind in acest moment adecvate pentru abordarea problemei intr-o maniera durabila, se arata in studiul "Saracia energetica si consumatorul vulnerabil", lansat joi, de catre Centrul pentru Studiul Democratiei (CSD), think tank fondat in 2006 de Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.


Cinci alimente ce pot declansa migrenele
3:51:22 AM
Care este legatura dintre dieta alimentara si prezenta migrenelor. Cinci alimente pe care persoanele ce sufera de migrene trebuie sa le evite. Dieta alimentara zilnica poate contine unul dintre factorii cheie ce stau la baza aparitiei migrenelor, insa problema principala este identificarea alimentelor care pot starni durerile de cap.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply