Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Vanatorii lui Dragnea controleaza 14% din suprafața judetului Teleorman. Ce impusca si cat platesc vanatorii stransi in jurul liderului social-democrat
8:36:00 AM
RISE Project a dezvaluit, vineri, cum au ajuns suprafete intinse de terenuri de vanatoare in posesia unei asociatii infiintate de Liviu Dragnea la sfarsitul anilor 90 si cum, dupa aproape 20 de ani, timp in care tranzactiile cu terenuri au fost derulate de interpusii sefului PSD, fiul acestuia, Valentin, a devenit unul dintre principalii beneficiari. HotNews va prezinta modul în care asociatia de vanatori a presedintelui Camerei Deputatilor a intrat in posesia a noua ocoale de vanatoare din judetul Teleorman, ce animale si pasari poate vana Liviu Dragnea pe 14% din suprafata judetului si sumele platite anual la Ministerului Apelor si Padurilor pentru concesiunile care se intind pe zece ani.
  • Intre 2011-2013, Asociatia de vanatori si pescari care il are pe Liviu Dragnea printre fondatori primea peste 79.000 de hectare de fond de vanatoare contra unor sume relativ modice. Asociatia mai administreaza si o padure privata de 260 de hectare cumparata de Tel Drum, firma cu care liderul PSD a negat constant ca ar avea vreo legatura.


Trei propuneri de simplificare fiscala solicitate Finantelor de catre ANAF
8:30:22 AM
Agentia Nationala de Administrare Fiscala propune Ministerului Finantelor Publice simplificarea procesului de administrare a impozitului pe veniturile persoanelor fizice. Mai exact, Fiscul  si-ar dori ca platile anticipate cu titlu de impozit sa fie facute in 2 rate egale in loc de 4, dar si simplificarea regimului fiscal aplicabil veniturilor anuale din chirii din derularea unui numar de pana la 5 contracte de inchiriere in valuta. Totodata, la cererea MFP, ANAF a transmis si cateva observatii la Amendamentele primite de la Comisia de buget finante a Camerei Deputatilor la proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 3/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.


Tot mai multe ziare din Norvegia si Suedia renunta sa publice glume de 1 Aprilie, pentru a nu contribui la isteria stirilor false
8:11:00 AM
Mai multe ziare suedeze si norvegiene au anuntat ca renunta sa mai publice, incepand cu acest an, glume de 1 Aprilie, pentru a nu contribui si mai mult la confuzia legata de informatiile false ("fake news"), scrie AFP.


Ar putea fi lenea contagioasa?
8:09:31 AM
Modul in care luptam pentru a atinge succesul pe plan personal si profesional variaza in functie de trasaturile de personalitate ale fiecaruia, insa conform unui studiu realizat recent, persoanele apropiate ne pot influenta puternic, preluand anumite atribute comportamentale daunatoare - precum lenea, lipsa de rabdare si prudenta - fara a fi constienti de prezenta acestora, scrie time.com.


VIDEO Printul Charles, imbratisat de un copil in timpul vizitei in Centrul Vechi din Bucuresti
8:09:09 AM
Printul Charles a vizitat Palatul Voievodal Curtea Veche si a privit bustul lui Vlad Tepes. ASR si-a continuat apoi plimbarea catre Curtea Domneasca. In drumul sau a discutat cu initiatori ai proiectului ''Ambulanta pentru Monumente'', transmite Agerpres.


Fondul Proprietatea spera ca Ministerul Energiei va vota favorabil pentru numirea unui Consiliu de Supraveghere, cu mandat de patru ani, la Hidroelectrica
8:04:24 AM
O decizie favorabila de ieri a Curtii de Apel Bucuresti in legatura cu incheierea procedurii de insolventa a Hidroelectrica pune capat litigiilor incepute in timpul procedurii de insolventa pentru Hidroelectrica si elimina ultimul impediment in calea listarii companiei pe bursa de valori, a declarat Greg Konieczny, CEO si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea. Acesta spune ca Fondul Proprietatea isi increderea ca finalizarea procedurii de insolventa a Hidroelectrica va permite Ministerului Energiei sa accelereze listarea companiei si sa voteze pentru numirea unui nou Consiliu de Supraveghere, cu mandat de patru ani.


Parcare uriasa in Sectorul 4 din Bucuresti, pe un spatiu verde de langa Palatul Copiilor
7:54:00 AM
Consiliul local sector 4 a aprobat vineri, construirea unei parcari de circa 750 de locuri pe terenul dintre Sala Polivalenta  si Palatul National al Copiilor, teren care figureaza ca spatiu verde. Acesta a fost transferat in 2016 de la Primaria Capitalei la cea de sector pentru amenajarea unui parc. Terenul a fost concesionat in urma cu cativa ani de Primaria Capitalei unei firme pentru a amenaja un aqua-land, s-au taiat o parte dintre arbori, insa societatea civila s-a adresat instantei si a reusit sa salveze spatiul verde.


Medlife a finalizat achizitia a 80% din Almina, companie ce are opt centre de servicii medicale in Dambovita si Ilfov
7:52:45 AM
MedLife anunta finalizarea procesului de achizitionare a pachetului majoritar de 80% din Almina Trading SA, companie de servicii medicale prezenta pe piata din Dambovita si Ilfov cu opt centre medicale.


FIFA a incheiat ancheta interna cu privire la coruptie si a oferit 20.000 de probe autoritatilor elvetiene
7:50:00 AM
FIFA a anuntat, vineri, incheierea, dupa 22 de luni, a anchetei privind coruptia din cadrul forului si a transmis justitiei elvetiene un dosar de 1.3000 de pagini, ce contine peste 20.000 de probe.


Rusia ar putea avea gata intr-un an o arma care face inutil scutul de la Deveselu. Ordinul dat de Vladimir Putin
7:49:14 AM
Conflictul intre Rusia si Occident pare sa fi accelerat ritmul in care Kremlinul isi reinnoieste arsenalul, iar de data aceasta se pare ca rusii au castigat temporar cursa inarmarilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply