Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvern: Veteranii de razboi care nu au putut fi improprietariti cu terenuri vor fi despagubiti financiar
3:05:24 PM
Guvernul a stabilit joi, printr-o hotarare, suma minima cu care vor fi despagubiti veteranii de razboi care, din cauza deficitului de terenuri in localitatile de domiciliu, nu au putut fi improprietariti, se arata intr-un comunicat al Guvernului.


Guvernul aloca agricultorilor 349,4 milioane de lei pentru achizitionarea motorinei
2:57:00 PM
Guvernul a alocat, printr-o hotarare aprobata joi, suma de 349,4 milioane de lei pentru plata ajutorului de stat, in anul 2017, pentru reducerea accizei la motorina utilizata in agricultura.


Guvernul a aprobat un plan de actiuni pentru reducerea birocratiei
2:53:50 PM
Guvernul a aprobat joi, printr-un memorandum, planul de actiuni pentru 2017 privind reducerea sarcinilor administrative impuse mediului de afaceri, document subscris obiectivelor de debirocratizare. Planul de actiuni cuprinde sase etape.


Guvernul a aprobat un memorandum privind inceperea unor investitii pentru opt programe de inzestrare a Armatei Romane
2:48:02 PM
Guvernul a aprobat joi un memorandum privind obiectivele de investitii pentru opt programe de inzestrare esentiale pentru Armata Romaniei, a caror valoare estimata de achizitie depaseste 100 milioane euro. Ministrul Apararii Nationale a informat membrii Cabinetului cu privire la initierea demersurilor de obtinere a aprobarii prealabile a Parlamentului Romaniei, conform prevederilor legale, se arata intr-un comunicat al Guvernului.


Drepturile salariale ale personalului din sistemul sanitar vor fi mentinute si dupa 1 martie 2017 la nivelul aflat in plata in februarie 2017
2:44:01 PM
Drepturile salariale ale personalului din domeniul sanatatii platit din fonduri publice vor fi mentinute si dupa 1 martie 2017 la nivelul aflat in plata in luna februarie 2017, pentru angajatii care lucreaza in aceleasi conditii si in acelasi loc de munca, se arata intr-un comunicat al Guvernului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply