Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Protest la Ambasada Rusiei din Bucuresti: Circa 30 de oameni scandeaza Solidaritate si Libertate
12:41:50 PM
Aproximativ 30 de oameni au manifestat vineri seara in fata ambasadei Rusiei din Bucuresti, in semn de solidaritate cu protestele anticoruptie care au au avut loc in Rusia la sfarsitul saptamanii trecute, scrie Digi24.ro.


Credite bancare de pana la 3 miloane de euro cu garantii, pentru fermierii care vor sa-si cumpere terenuri. Care va fi dobanda
12:36:00 PM
Dobanda prevazuta va fi ROBOR la 6 luni, plus 2 puncte procentuale. Potrivit datelor de la Banca Nationala, la 31 martie 2017, nivelul dobanzii ROBOR la 6 luni era de 1,07%, ceea ce inseamna ca dobanzile pentru fermieri vor fi de maximum 3,07% pe an, in acest sistem.


In Canada, limba franceza risca sa isi piarda influenta (oficial parlamentar)
12:24:11 PM
Limba franceza isi va pierde influenta in Canada fara actiuni concrete ale guvernului pentru cresterea volumului si repartitiei imigratiei francofone, afirma comisarul pentru limbi oficiale, aflat in subordinea parlamentului, scrie AFP.


Premiera in Venezuela: Un inalt oficial al puterii chaviste denunta o ruptura in ordinea constitutionala a tarii
12:04:59 PM
Pentru prima oara, un inalt oficial al puterii chaviste din Venezuela a denuntat vineri o "ruptura a ordinii constitutionale" a tarii, dupa decizia Curtii supreme de a-si asuma puterile legislative ale parlamentului controlat de opozitie, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply