Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bancul zilei: Ce ti se intampla daca spui bancuri politice in Rusia
4:35:15 PM
Trei rusi calatoreau in aceeasi cuseta dintr-un tren trans-siberian. Unul dintre ei citea un ziar, in timp ce ceilalti doi spuneau bancuri cu Putin. Enervat de faptul ca nu putea citi in liniste ziarul, primul rus s-a hotarat sa le joace o festa celor doi. A iesit discret din cuseta si a comandat insotitorului de vagon trei ceaiuri, cu mentiunea sa-i fie aduse exact peste 10 minute. A reintrat in cuseta si, dupa noua minute, le-a spus celor doi:
- Baieti, ar trebui s-o lasati mai moale cu bancurile politice in tren. FSB-ul are microfoane in toate cusetele si...


Satul de bastina a lui Igor Dodon a sarbatorit Ziua Unirii Basarabiei cu Romania
4:13:00 PM
Cu prilejul implinirii a 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania, gimnaziul din localitatea Sadova din care este originar Dodon a sarbatorit cu cantece si poezii patriotice actul Unirii din 27 martie 1918, potrivit infoprut.ro. Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a fost obligat sa-si ceara scuze publice pentru declaratiile sale instigatoare la discriminare pe criteriu etnic si politic, potrivit unei decizii a Consiliul pentru prevenirea si combaterea discriminarii din tara vecina.


​ANAF a pus joi in dezbatere publica, proiectul de ordin al presedintelui privind registrul national de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale
3:59:52 PM
ANAF a pus joi in dezbatere publica, proiectul de ordin al presedintelui Agentiei Nationale de  Administrare Fiscala privind informatiile continute de registrul national de evidenta a aparatelor de marcat electronice fiscale instalate in judete si in sectoarele municipiului Bucuresti, precum si metodologia si procedura de inregistrare a acestora. Vezi aici proiectul de Ordin.


NYT: Doi oficiali de la Casa Alba, implicati in furnizarea unor rapoarte ale serviciilor de informatii lui Devin Nunes
3:50:15 PM
Doi oficiali de la Casa Alba au jucat un rol in furnizarea unor rapoarte ale serviciilor de informatii - care arata ca presedintele Donald Trump si apropiati ai sai au fost prinsi accidental in supravegehrea unor straini de catre agentii americane de spionaj - reprezentantului Devin Nunes din California, presedintele republican al Comisiei pentru Informatii din cadrul Camerei Reprezentantilor, relateaza The New York Times.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply