Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

webPR:Muzeul National al Taranului Roman organizeaza Targul de Florii
8:25:00 AM
In fiecare primavara, in preajma Floriilor, Muzeul Taranului isi asteapta vizitatorii la primul targ cu mesteri de peste an. De vineri, 7 aprilie, pana duminica, 9 aprilie 2017, de la orele 10 dimineata pana la 6 seara, veti avea prilejul sa admirati si sa targuiti o multime de lucruri frumoase, mestesugite cu sarg si incarcate cu semne si intelesuri.


Un actor din serialul Vikings vine in premiera in Romania la Comic Con
8:17:58 AM
Jefferson Hall, cunoscut pentru rolul lui Torstein din serialul fenomen Vikings, vine anul acesta la cea de-a cincea editie East European Comic Con ce va avea loc intre 5 si 7 mai la Romexpo. Este pentru prima data cand un actor din Vikings isi da intalnire cu publicul din Romania. Biletele pot fi cumparate online de pe comic-con.ro si eventim.ro, anunta organizatorii.


Stephen Hawking: Suntem martori la o revolta globala impotriva expertilor
8:09:00 AM
Suntem martori ai unei revolte globale impotriva expertilor, a declarat celebrul fizician si cosmolog britanic Stephen Hawking, referindu-se la anvergura fenomenului "stirilor false" si la evenimentele actuale precum Brexitul si victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale din SUA, scrie Phys.org.


Directorul FBI a vrut sa faca publice in vara anului 2016 incercarile Rusiei de influentare a campaniei pentru prezidentiale, dar a fost impiedicat de administratia Obama
8:04:00 AM
Directorul FBI, James Comey, a avut intentia de a face publica inca din vara anului 2016 informatia privind incercarile Rusiei de a influenta campania pentru alegerile din Statele Unite in favoarea lui Donald Trump, insa administratia Obama s-a opus, au declarat pentru Newsweek doua surse apropiate situatiei.


Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestatia formulata de DNA in dosarul fostului secretar al Consiliului Judetean Hunedoara Dan Daniel, condamnat pentru abuz in serviciu
8:01:01 AM
Curtea de Apel (CA) Alba Iulia a respins joi ca nefondata contestatia in anulare depusa de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul fostului secretar al Consiliului Judetean (CJ) Hunedoara Dan Daniel, condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, dar a carui pedeapsa a fost anulata in februarie de catre instanta din Alba, scrie Agerpres.


FRF a aprobat schimbarea denumirii clubului FC Steaua in Fotbal Club FCSB SA
8:01:00 AM
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a declarat, joi, ca membriii Comitetului Executiv al federatiei au acceptat solicitarea FC Steaua de schimbare a denumirii echipei in Fotbal Club FCSB SA.


Florin Lazar Vladica a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apararii
7:59:23 AM
Florin Lazar Vladica a fost numit secretar de stat si sef al Departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului Apararii, potrivit unei decizii semnate de premierul Sorin Grindeanu, publicata miercuri in Monitorul Oficial. O investigatie realizata de Romania Curata arata ca Florin Lazar Vladica este un apropiat al omului de afaceri Ovidiu Tender si al avocatului Gabriel Biris.


Cetatenii din Prelungirea Ghencea ies din nou in strada pe 1 aprilie: Vrem pasaj si vrem largire, pacaleala nu mai tine!
7:58:00 AM
Cetatenii din Prelungirea Ghencea si Domnesti ies din nou in strada, sambata, pe 1 aprilie, pentru a cere Primariei Capitalei sa largeasca strada Prelungirea Ghencea, sa faca trotuare si piste pentru biciclete. In plus, acestia cer Ministerului Transporturilor sa faca un pod peste Soseaua de Centura. In prezent, traficul in zona este de comar, deoarece circulatia se desfasoara doar pe o banda pe sens, nu sunt trotuare, iar cand ploua zona este plina de balti.


Statiile de metrou Laminorului si Straulesti, facute cu bani de la UE, se deschid vineri
7:54:00 AM
Cele doua noi statii de metrou, Laminorului si Straulesti, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Straulesti, Magistrala 4, se deschid vineri, 31 martie, anunta Ministerul Transporturilor si Metrorex.


webPR: Ziua Comunicatiilor beneficiaza de sprijinul unui nou Grup Consultativ
7:44:00 AM
Diana Voicu, Dan Georgescu, Yugo Neumorni si Nicolae Oaca sunt membrii noului Grup Consultativ al expo-conferintei nationale Ziua Comunicatiilor, cel mai longeviv si reprezentativ eveniment al industriei telecom locale. Noii membri ai Grupului Consulativ sunt lideri de opinie cu contributii importante la dezvoltarea pietei IT&C romanesti si colaboratori apropiati ai initiatorului evenimentului, Eugen Preotu, participand activ la numeroase editii ale expo-conferintei.


O romanca in varsta de 18 ani sustine ca si-a vandut virginitatea pentru 2 milioane de lire
7:33:00 AM
Romanca Alexandra Khefren sustine ca si-a vandut virginitatea pentru 2 milioane de lire (2,3 milioane de euro), printr-o licitatie online, scrie The Sun.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply