Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Expunerea la plumb pe durata copilariei, asociata cu un IQ scazut la maturitate
5:26:22 AM
Copiii expusi la niveluri ridicate de plumb ajung sa aiba la varsta mijlocie un IQ mai mic decat media, iar medicii avertizeaza ca orice fel de expunere la plumb are anumite efecte secundare pe plan mintal. Aceasta toxina afecteaza sistemul nervos, aflat in curs de dezvoltare la cei mici, iar un nivel de plumb in sange de numai 5 micrograme pe decilitru poate reduce sesizabil coeficientul de inteligenta, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii, conform reuters.com.


Urma de dinozaur de marime record, descoperita in Australia
5:24:15 AM
Oamenii de stiinta au descoperit intr-o regiune izolata de coasta, in nord-vestul Australiei, o urma de dinozaur cu lungimea de aproape 170 de centimetri, care ar putea fi cea mai mare amprenta de acest tip din lume, informeaza Reuters, citata de News.ro.


Gest fara precedent din partea marilor corporatii americane, imediat dupa derapajele anti-justitie: i-au dat premierului Grindeanu o foaie de parcurs privind statul de drept
5:16:28 AM
O delegație a marilor companii americane care au investitii in Romania i-a inmanat premierului Sorin Grindeanu "o foaie de parcurs" cu prevederi referitoare la statul de drept, transparență și eficiență, pe care oamenii de afaceri din SUA le consideră prioritare pentru dezvoltarea afacerilor între cele două părți, transmite Agerpres. Este fara precedent ca mari corporatii dintr-o tara aliata sa dea guvernului Romaniei un astfel de document, dar el vine ca urmare a derapajelor majore ale coalitiei PSD-ALDE din primele trei luni de guvernare.


Dragnea: Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii!
4:59:29 AM
"Sorin Grindeanu a imbracat haina de prim-ministru si tine bine in maini fraiele guvernarii", screi miercuri pe pagina sa de Facebook Sorin Grindeanu.


Triumful Absidei. Un cantec la moartea lui Marin Gherasim (1937-2017)
4:47:26 AM
Marii artisti ai trecutului au ramas prin stil. Splendoarea lor e senzoriala, inteligenta lor, sensibila. Cand au un mesaj de transmis, pare ca nu ei, ci arta lor il gandeste. Ei insisi, in biografia lor, par ganditi si razganditi de arta lor. Desi poate ramane enigmatic (ca in multe din alegoriile Quattrocento-ului ori in cazul picturilor rupestre din Magdalenian), continutul marii arte a trecutului e peste tot: se raspandeste peste forme, le creeaza, le domina, le subordoneaza. Este continutul devenit forma, e mesajul devenit mediu. Prin ce vor ramane marii artisti moderni, ma refer la veritabilii moderni, adica aceia care au asimilat lectiile avangardei? Modernii par a se fi instalat cu tot cu sensibilul lor in intelect - si numai in el.


Anvelope mai scumpe in 2017. Principalii producatori au majorat deja preturile sau urmeaza
4:43:57 AM
Preturile la anvelope au inceput sa creasca inca de la final de 2016, iar acum toti producatorii au preturi ajustate in sus. Motivul? Scumpirea materiilor prime. Contactati de 0-100.ro, marii fabricanti de anvelope au venit si cu explicatii in acest sens.


Director CNAIR: Obiectivul de inaugurare in acest an a 90 km de autostrada este fezabil
4:32:00 AM
Obiectivul propus in acest an, de dare in folosinta a 90 de kilometri de autostrada, este unul realizabil, a declarat miercuri directorul general al Companiei Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), potrivit News.ro.


Dacian Ciolos participa la Congresul PPE din Malta, la invitatia lui Joseph Daul
4:30:17 AM
Fostul premier Dacian Ciolos participa la Congresul PPE care are loc miercuri si joi in Malta, la invitatia presedintelui Partidului Popular European Joseph Daul, a confirmat acesta pentru HotNews.ro. La congresul PPE vor veni joi si presedintele Klaus Iohannis dar si alti sefi de state si de guverne, precum Angela Merkel si Viktor Orban. De asemenea, vor participa liderii europeni Donald Tusk, Jean-Claude Juncker si Antonio Tajani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply