Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Emil Boc: De la inceputul lunii aprilie, Primaria Cluj-Napoca va elibera documente de urbanism in format electronic
7:20:00 AM
De la inceputul lunii aprilie, Primaria Cluj-Napoca devine prima din Romania care va elibera documente de urbanism in format electronic, scutind cetateanul de deplasarea la ghisee si de contactul cu diversi functionari, a declarat joi primarul Emil Boc, la o conferinta despre economia digitala, organizata in cadrul Cluj Innovation Days.


VIDEO Trei frati romani au descoperit poza tatalui lor decedat pe pachetele de tigari. Acum vor sa dea statul roman in judecata
7:17:26 AM
3 frati romani sunt scandalizati dupa ce au descoperit cu groaza ca pe unele pachete de tigari vandute in toata Uniunea Europeana ar aparea tatal lor, mort acum 3 ani, intr-un spital din Cluj.


Beneficiile consumului de ghimbir
7:13:44 AM
Atat proaspat, cat si sub forma de pudra, ghimbirul are o serie de beneficii pentru sanatatea intregului organism. Consumand aproximativ doua grame de ghimbir pe zi - fie 1 lingurita de ghimbir proaspat, fie 3/4 lingurita ghimbir pudra - putem reduce disconfortul abdominal, durerile de cap, simptomele menstruale si multe altele. Iata care sunt beneficiile ghimbirului asupra sanatatii, conform prevention.com.


Liviu Dragnea ironizeaza monitorizarea anuntata de ministrul Justiei, Tudorel Toader: Am vazut ca tremura de frica procurorii sefi
7:10:00 AM
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi ca nu isi asuma decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, in urma raportului pe care l-a prezentat acesta in urma cu o zi si in urma caruia a decis sa nu declanseze mecanismul de revocare din functie a procurorilor Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi.


Unul din patru europeni cumpara online in fiecare saptamana: Romanii si polonezii fac cele mai putine achizitii online transfrontaliere - studiu
6:51:59 AM
Unul din patru europeni cu acces la Internet a cumparat produse sau servicii online cel putin o data pe saptamana in anul 2016, cele mai multe achizitii transfrontaliere fiind inregistrate in Austria si Irlanda, iar cele mai putine - in Polonia si Romania, arata un studiu Mastercard privind comertul electronic pan-european, efectuat in peste 20 de tari din Spatiul Economic European (EEA). Imbracamintea si incaltamintea constituie cea mai populara categorie de produse achizitionate (48%), fiind urmata de bilete (34%), produse electronice (33%) si carti (31%).


Ambasadorul Canadei: Toti cetatenii romani vor putea merge fara viza in Canada de la 1 decembrie
6:35:52 AM
Romanii care detin o viza valida pentru SUA sau au primit o viza pentru Canada in ultimii 10 ani vor putea calatori fara vize de la 1 mai, iar de la 1 decembrie toti cetatenii romani vor putea merge in Canada fara viza, a anuntat, joi, ambasadorul Canadei in Romania, Kevin Hamilton, citat de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply