Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Trei propuneri de simplificare fiscala solicitate Finantelor de catre ANAF
8:30:22 AM
Agentia Nationala de Administrare Fiscala propune Ministerului Finantelor Publice simplificarea procesului de administrare a impozitului pe veniturile persoanelor fizice. Mai exact, Fiscul  si-ar dori ca platile anticipate cu titlu de impozit sa fie facute in 2 rate egale in loc de 4, dar si simplificarea regimului fiscal aplicabil veniturilor anuale din chirii din derularea unui numar de pana la 5 contracte de inchiriere in valuta. Totodata, la cererea MFP, ANAF a transmis si cateva observatii la Amendamentele primite de la Comisia de buget finante a Camerei Deputatilor la proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 3/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.


Fondul Proprietatea spera ca Ministerul Energiei va vota favorabil pentru numirea unui Consiliu de Supraveghere, cu mandat de patru ani, la Hidroelectrica
8:04:24 AM
O decizie favorabila de ieri a Curtii de Apel Bucuresti in legatura cu incheierea procedurii de insolventa a Hidroelectrica pune capat litigiilor incepute in timpul procedurii de insolventa pentru Hidroelectrica si elimina ultimul impediment in calea listarii companiei pe bursa de valori, a declarat Greg Konieczny, CEO si Manager de Portofoliu al Fondului Proprietatea. Acesta spune ca Fondul Proprietatea isi increderea ca finalizarea procedurii de insolventa a Hidroelectrica va permite Ministerului Energiei sa accelereze listarea companiei si sa voteze pentru numirea unui nou Consiliu de Supraveghere, cu mandat de patru ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply