Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorin Grindeanu: Spre supararea unora nu exista niciun fel de to do list de la oamenii de afaceri americani
10:25:00 AM
Premierul Sorin Grindeanu sustine ca Executivul nu a primit niciun "to do list" de la delegatia oamenilor de afaceri cu care s-a intalnit miercuri. "Spre supararea, poate, a unora, nu exista niciun fel de to do list, cum nu a existat nici in urma cu vreo luna cand am fost la Bruxelles", a spus Grindeanu joi, la inceputul sedintei de Guvern. Reamintim ca miercuri o delegatie a marilor companii americane i-a inmanat premierului Sorin Grindeanu "o foaie de parcurs" privind cooperarea economica bilaterala.


Radioterapia poate fi riscanta pentru fumatori - studiu
10:23:49 AM
Pacientele fumatoare ce sufera de cancer mamar si care urmeaza terapia prin radiatii au un risc crescut pentru declansarea atacului de cord si a cancerului pulmonar, arata un nou studiu realizat de cercetatorii din Marea Britanie si publicat recent in revista de specialitate "Journal of Clinical Oncology", informeaza webmd.com.


Klaus Iohannis, despre scenariul numirii lui Kovesi la sefia Parchetului European: Este prea devreme sa discutam
10:20:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la finalul Congresului PPE din Malta, ca este "prea devreme" pentru a se discuta despre scenariul numirii Laurei Codrutei Kovesi la sefia Parchetului European, avand in vedere ca Romania abia a semnat scrisoarea de intentie pentru a fi parte din acest proiect.


Decat o Revista acuza conducerea unui teatru din subordinea Primariei Bucuresti ca i-a cenzurat un eveniment din cauza unui flimulet cu protestele de masa din februarie
10:19:22 AM
Decat o Revista anunta anularea unui eveniment prevazut joi seara la Teatrul Excelsior, acuzand institutia din subordinea Primariei Bucuresti ca a informat-o pe ultima suta de metri ca nu sustine difuzarea in unui montaj despre protestele din februarie.


Competitie Airbus - Bell Helicopters pentru inzestrarea Armatei Romane: compania europeana, un pas mai aproape spre producerea in Romania a unui elicopter militar pentru Fortele Terestre
10:17:24 AM
Intalnire decisiva azi pentru proiectul unui elicopter militar pentru Fortele Terestre romane: ministrul Economiei a discutat cu reprezentantii firmelor Airbus si IAR Brasov (controlata de statul roman), precum si cu diplomati din Franta si Germania. Oficialii au negociat "principiile unui acord general de cooperare" pentru construirea elicopterului Airbus de tip H215M la Ghimbav, unde gigantul european si-a inaugurat anul trecut o fabrica.


Cand copilul scoate fiara din tine
10:17:06 AM
În ultima vreme, am vorbit cu mai multe prietene care au copii de aceeași vârstă minunată de doi ani și care nu mai rezistau crizelor de plâns. Culmea, pe mine mă nimeriseră într-o perioadă zen (da, să știți că există și așa ceva) și mă simțeam ciudat că al meu copil nu mai plânge încontinuu și brusc, aparent fără motiv întemeiat și vizibil. Asta nu înseamnă că nu știu cum e, doar că momentul ACELA de furie majoră îl simți doar atunci, când te dezlănțui, nu când îți povește cineva.


Fostul primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman, achitat in dosarul privind acordarea ilegala a unei autorizatii pentru o terasa
10:13:57 AM
Fostul primar al Sectorului 1, Andrei Chiliman, a fost achitat, joi, de magistratii Judecatoriei  Sectorului 1 in dosarul in care este acuzat de abuz in serviciu privind acordarea ilegala a unei autorizatii pentru o terasa, anunta News.ro. Decizia Judecatoriei nu este definitiva si poate fi contestata de fostul primar si de procurori la Tribunalul Bucuresti.


Proiect de OUG: Guvernul vrea sa permita autoritatilor locale, prin derogare de la Legea finantelor publice, sa imprumute pana in 500 de milioane de lei de la Trezoreria Statului
9:54:00 AM
Guvernul va discuta in sedinta de joi un proiect de Ordonanta de Urgenta care va permite autoritatilor locale sa contracteze  imprumuturi din venituri din privatizare, inregistrate in contul curent general al Trezoreriei Statului, in limita sumei de 500 milioane de lei, pentru asigurarea confinantarii proiectelor din fonduri europene. Motivul invocat este ca autoritatile administratiei publice locale inregistreaza intarzieri sau chiar se afla in blocaj, ca urmare a lipsei de resurse financiare in bugetele locale.


Gabriela Firea: Este posibil ca ELCEN sa fie data in administrarea RADET prin contopire sau fuziune
9:48:01 AM
Este posibil ca ELCEN sa fie data in administrarea RADET prin contopire sau fuziune, in acest sens urmand sa fie elaborata o hotarare de Guvern, a declarat primarul general, Gabriela Firea, joi, dupa o intalnire cu ministrul Energiei, Toma Petcu, la sediul Primariei Capitalei.


China: Regiunea Xianjing interzice valul integral si barbile anormale
9:46:54 AM
Xinjiang, regiunea din nord-vestul Chinei cu o numeroasa populatie musulmana si teatru al unor tensiuni  etnice, a anuntat interdictia purtarii valului integral, a barbilor "anormale" si a "fanatismelor" religioase, scrie AFP.


Fosta sefa a Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, Ingrid Zaarour, urmarita penal de DNA intr-un nou dosar, care vizeaza supravaluarea unui teren la peste 2,6 milioane de euro
9:39:00 AM
Ingrid Zaarour, fost presedinte al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor si presedinte al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, este urmarita penal de procurorii DNA intr-un nou dosar, pentru abuz in serviciu, alaturi de cativa fosti membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor. Printre acestia se numara si Ingrid Mocanu, fost vicepresedinte al ANRP si fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, si fostul deputat si vicepresedinte ANRP Catalin Theodor Nicolescu. Dosarul vizeaza supraevaluarea unui teren - evaluat la 2.638.800 de euro, de trei ori valoarea sa reala, potrivit procurorilor.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply