Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Conferinta Competente Digitale pentru locuri de munca 2017
12:18:24 PM
Miercuri 29 martie a avut loc la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale Conferinta "Competente digitale pentru locuri de munca". La eveniment au participat reprezentanti ai MCSI si MEN, precum si reprezentanti ai organizatilor partenere ai Coalitiei Skills 4IT din domeniul ICT, academic si ONG, mass media. Conferinta, organizata de MCSI si Coalitia Skills 4IT Romania, a avut loc loc in contextul implementarii New Skills Agenda for Europe si ale obiectivelor Digital Skills and Jobs Coalition lansata de Comisia europeana in 2016.


Ilie Nastase o acuza pe Serena Williams de dopaj:Nu vedeti cum arata? Daca ar iesi la suprafata toate adevarurile despre dopajul americanilor, ar disparea toate marile turnee, ar fugi toti sponsorii
11:50:00 AM
Ilie Nastase, capitanul-nejucator al echipei de Fed Cup a Romaniei, a vorbit, intr-un interviu pentru EVZ, despre dopajul din cadrul sportului alb. Fostul lider mondial considera ca Serena Williams, detinatoare a 23 de titluri de Grand Slam, foloseste substante interzise, el facand referire la fizicul impunator al sportivei americance. "Rusia are o imagine afectata pe plan sportiv, din cauza dopajului, dar e cam sigura treaba si la Serena Williams. Nu vedeti cum arata?", a declarat Nastase.


Rusia: Aproape toate motoarele rachetelor Proton, defecte
11:35:21 AM
Autoritatile rusesti au descoperit defecte la majoritatea motoarelor produse pentru rachetele Proton in urma controlului facut dupa o serie de incidente stanjenitoare, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply