Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Legatura dintre boli: hepatita ar putea creste riscul de aparitie al bolii Parkinson
5:41:00 PM
Infectia cu hepatita ar putea creste riscul de aparitie al bolii Parkinson, desi motivele care cauzeaza aceasta legatura raman inca necunoscute, relateaza The New York Times. Cercetatorii britanici au facut experimente pe un esantion de 100 390 de bolnavi afectati de diverse forme ale virusului HIV intre 1999 si 2011.


WTA Miami Caroline Wozniacki a invins-o pe Karolina Pliskova si s-a calificat in finala la Miami
5:18:07 PM
Sportiva daneza Caroline Wozniacki, locul 14 WTA, s-a calificat in finala turneului Miami Open, dupa ce a trecut de jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 3 WTA, scor 5-7, 6-1, 6-1, potrivit News.ro. In finala, Wozniacki va evolua cu invingatoarea dintre jucatoarea americana de tenis Venus Williams.


Cupa Romaniei: Viitorul - Astra Giurgiu 1-3
5:09:00 PM
Campioana en-titre a Romaniei, Astra Giurgiu, a acces in semifinalele Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, in deplasare, cu scorul de 3-1, liderul la zi al Ligii I, FC Viitorul, potrivit News.ro. In semifinalele Cupei Romaniei s-au mai calificat echipele Poli Timisoara, FC Voluntari si CS Universitatea Craiova.


VIDEO Julia Ducournau, regizorul fimului Raw: canibalismul este parte a umanitatii/ Nu este doar un film facut de femei, pentru femei
4:53:00 PM
"Raw" a atras atentia criticilor si a presei si a starnit vii controverse dupa ce doua persoane au lesinat in timp ce il vizionau, relateaza The Guardian. Acesta este centrat pe actiunile canibale ale personajului principal, Justine, precum si pe corpul acesteia, despre care regizoarea feminista declara ca "in orice film, femeile trebuie sa fie frumoase, sa respecte anumite tipare, insa ele nu sunt de fapt acele creaturi divine".


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply