Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO ATP Miami: Lovitura de exceptie reusita de Nick Kyrgios in meciul cu Alexander Zverev
3:41:04 AM
Cap de serie numarul 12, Nick Kyrgios s-a calificat in semifinalele turneului Masters de la Miami, dupa ce l-a invins pe germanul Alexander Zverev, scor 6-4, 6-7 (9), 6-3. In primul game al setului secund, australianul si-a surprins adversarul cu o lovitura in diagonala, executata printre pricioare.


​La loc comanda cu inaugurarea Pasajului de la Piata Sudului: nu se termina dupa Pasti pentru ca lucrarile sunt doar la 63%, ca si toamna trecuta
3:30:20 AM
Situatie inedita in Bucuresti: desi primarul Gabriela Firea a anuntat zilele trecute ca va inaugura pasajul de la Piata Sudului dupa sarbatorile pascale, Primaria Capitalei anunta azi intr-un comunicat de presa ca lucrarile sunt abia la 63%, cat erau si anul trecut, in toamna, potrivit cifrelor prezentate de municipalitate. Primarul general spune ca reprezentantii constructorului i-au raportat gresit procentele.


Si familia regala britanica e divizata de disputele asupra OMG-urilor - webPR
3:26:00 AM
Printesa Anne a Marii Britanii este cunoscuta pentru divergentele de opinii pe care le are adesea cu fratele sau mai mare, printul Charles. Divergente pe care nu ezita sa le faca publice. Asa s-a intamplat si in cadrul unui interviu difuzat recent de postul Radio 4 al BBC si-a exprimat sustinerea fata de OMG-uri. Este cunoscut faptul ca printul Charles este un critic inversunat al acestora. In continuare va prezentam cateva fragmente din interviul cu pricina, pe care intreaga presa din Regat le-a preluat.


Ponta anunta ca va depune un proiect de lege privind universitatile straine, urmand modelul lui Victor Orban care ataca astfel universitatea finantata de Soros
3:23:18 AM
Victor Ponta afirma ca intentia premierului Viktor Orban de a inaspri regulile pentru universitatile straine - fiind vizata mai ales cea finantata de Soros - este “foarte buna” si ca va depune un proiect similar de lege in Parlament.


Radu Craciun: Pensia noastra- de la rusinea de a o primi la rusinea de a o pierde
3:14:38 AM
Intr-un comentariu facut la postarea mea „Iluzia care ne duce in prapastie: statul da banii!” in care explicam faptul ca orice promisiuni care antreneaza cheltuieli bugetare suplimentare induc in mod inevitabil o povara fiscala mai mare pentru generatiile prezente si pentru cele care acum sunt inca la inceputul vietii, o cititoare scria: „In anii in care am muncit, mi s-a retinut din salariu pe motiv ca e pentru pensia mea. Acum sunt pensionara, iar dvs ma faceti sa ma simt prost fiindca iau pensie. Ce parere aveti (...) sa cer sa ma intretina copiii, care, la randul lor, platesc pentru pensia lor?”


Lucian Croitoru si-a lansat volumul Despre economie, cu si fara formule
3:07:22 AM
Lucian Croitoru si-a lansat un nou volum de studii economice, numit "Despre economie, cu si fara formule". Volumul, editat de Curtea Veche Publishing, cuprinde patru parti. In prima parte sunt incluse studiile care despre criza economica mondiala, politicile promovate in tarile dezvoltate, precum si despre probleme de politica monetara si de politica fiscala din Romania.


VIDEO WTA Miami: Caroline Wozniacki si Johanna Konta vor disputa finala competitiei americane
2:56:00 AM
Finala de pe tabloul de simplu feminin de la Miami le va pune fata in fata pe daneza Caroline Wozniacki (cap de serie numarul 12) si britanica Johanna Konta (favorita numarul 10). Wozniacki a invins-o in semifinale pe Karolina Pliskova, in timp ce Johanna Konta a trecut de americanca Venus Williams.


Ce sa invatam din Brexit: ramanem in Europa, dar nu ca simpli iepuri!
2:55:36 AM
"Dati iepurilor mai mult spatiu". Asa suna o recomandare pusa chiar in titlul unui comunicat venit zilele trecute de la Parlamentul European. E vorba de o rezolutie care cere Comisiei Europene sa impuna reglementari pentru cresterea standardelor de viata pentru iepuri, asa cum exista deja pentru gaini, porci si vaci. Fermele tip gradina vor avea intre altele efecte in reducerea consumului de antibiotice pentru protectie sanitara, deci si friptura la tava va fi mai sanatoasa.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply