Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ponta: Adrian Nastase nu m-a copiat niciodata pe mine, eu insa am incercat sa il copiez in a fi un foarte bun premier / Dragnea il copiaza pe Basescu
9:25:21 AM
Victor Ponta l-a atacat joi pe Dragnea, care ceva mai devreme spusese ca Nastase l-a copiat pe Ponta: "Afirmatia lui Liviu Dragnea este o aroganta si o jignire inutila nu pentru Adrian Nastase ci pentru noi toti cei care am crescut si am muncit doar in PSD!".


Dilema pentru bucurestenii din Sectorul 4: parcare betonata sau parc verde langa Palatul Copiilor?
9:02:34 AM
Primaria Sectorului 4 vrea sa construiasca o parcare de circa 750 de locuri pe terenul dintre Sala Polivalenta  si Palatul National al Copiilor, teren care figureaza ca spatiu verde. Acesta a fost transferat in 2016 de la Primaria Capitalei la cea de sector pentru amenajarea unui parc. Terenul a fost concesionat in urma cu cativa ani de Primaria Capitalei unei firme pentru a amenaja un aqua-land, s-au taiat o parte dintre arbori, insa societatea civila s-a adresat instantei si a reusit sa salveze spatiul verde. Pe de alta parte, in zona este deficit de locuri de parcare, mai ales in conditiile in care Primaria sector 4 a inceput sa amendeze soferii care parcheaza pe trotuar.


Michelin creste capacitatea de productie a uzinei de cord metalic din Zalau. Investitie de 60 milioane euro
8:56:16 AM
Grupul Michelin investeste 60 milioane euro in uzina de cord metalic din Zalau – Michelin Zalau Cord – pentru a creste capacitatea de productie cu 50% pana in 2019. Datorita proiectului de investitii, vor fi create 140 de noi locuri de munca, iar productia va creste pentru a ajunge la 60.000 de tone de cord metalic pe an, pana in 2019, a anuntat compania franceza.


​Vladimir Putin se declara pregatit sa se intalneasca cu Donald Trump la summitul G20 din iulie
8:51:40 AM
Presedintele rus Vladimir Putin s-a declarat joi pregatit sa-l intalneasca pe omologul sau american Donald Trump la summitul G20 care are loc in perioada 7 - 8 iulie la Hamburg, in Germania, scrie AFP.


Printul Charles a vizitat Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb
8:51:00 AM
Printul Charles a vizitat, joi, Delta Vacaresti, unde a plantat un plop alb, spunand "Mult noroc, copacule!". In timpul vizitei, o fetita i-a oferit printului un buchetel de papadii. Printul de Wales a fost intampinat, in Parcul Vacaresti, de Adriana Mitsue Ivama Brummell, sotia ambasadorului britanic Paul Brummell, si de Dan Barbulescu, managerul executiv al Asociatiei Parcul National Vacaresti.


Amical de lux pentru nationala de fotbal a Romaniei: Tricolorii vor intalni echipa statului Chile
8:45:00 AM
Site-ul Federatiei Romane de Fotbal a anuntat, joi, ca echipa nationala a Romaniei va disputa un meci amical cu reprezentativa statului Chile. Intalnirea va avea loc pe 13 iunie, urmand ca locul de disputare al partidei sa fie anuntat ulterior.


Noul Suzuki Ignis porneste de la 9.450 euro cu TVA in Romania
8:38:49 AM
Noul Suzuki Ignis a fost relansat si porneste, in Romania, de la 9.450 euro cu TVA. Masina a fost prezentata la Salonul Auto de la Paris in toamna anului 2016, iar acum a ajuns in showroom-urile din Romania. Generatia anterioara a modelului a fost produsa in perioada 2000-2008 si intrerupta ulterior pana in 2016, cand modelul a fost complet regandit.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply