Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Haute Culture testeaza Truck Food Festival. Rezolva FOODtest si vino pe pagina Facebook/hotnews. Suntem acolo, dupa 6 jumatate
10:16:56 AM
Cand te gandesti la mancare buna crezi in Master Chefi sau in propria ta experienta de ciugulit, savurat, mancat? Cand spui “gustos” de fapt ce anume spui? Cand  iubesti, ce anume vrei sa mananci si sa bei? – cateva intrebari marca Haute Culture. Amuzant, dar mai ales vei fi FOODCULtivat.


SUA: Focuri de arma in apropierea Capitoliului, un barbat a fost arestat dupa ce a incercat sa calce cu masina niste politisti
10:15:51 AM
Un suspect a incercat miercuri sa intre cu masina intr-un vehicule al politiei din apropierea Capitoliului si ulterior sa calce mai multi politisti, inainte de a fi arestat, a anuntat politia din Washington, citata de AFP.


Crescatori de porci, nemultumiti: Guvernul Romaniei nu stie sa ne sustina la Bruxelles
10:06:12 AM
Guvernul Romaniei nu stie sa-si sustina crescatorii de porci la institutiile Uniunii Europene, iar Ministerul Agriculturii, prin agentiile responsabile, le reduc acestor producatori fondurile europene, acuza Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din Romania (ACEBOP), intr-un comunicat remis HotNews.


Care sunt obiceiurile bucurestenilor - cum si cat consuma acestia
10:05:22 AM
Locuitorii Capitalei merg de 2-3 ori pe saptamana la cumparaturi si 70% dintre acestia obisnuiesc sa arunce mancarea pe care nu o mai pot consuma. In schimb, acestia par mai responsabili si economic cand vine vorba de energie electrica apa si imbracaminte. 90% dintre acestia nu uita luminile aprinse, nu consuma apa mai mult de zece minute, cand fac dus si doneaza lucrurile de care nu mai au nevoie, potrivit unui studiu privind obiceiurile de sustenabilitate ale bucurestenilor


Tutuianu: Este necesara desecretizarea protocoalelor dintre SRI si parchete
10:03:39 AM
Preseditele Comisiei de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat miercuri, la finalul bilantului Serviciului, ca le-a spus presedintelui Klaus Iohannis si lui Eduard Hellvig ca este necesara desecretizarea protocoalelor dintre SRI si parchete, pentru ca opinia publica sa fie sigura ca serviciul si-a desfasurat activitatea in limitele stabilite de lege si ca nu s-au exercitat abuzuri, transmite News.ro.


Faurecia a deschis a cincea fabrica in Romania. Produce componente de interior pentru Range Rover Velar si DS 7 Crossback
9:45:25 AM
Producatorul de componente auto francez Faurecia a inaugurat a cincea fabrica din Romania, in comuna Cateasca, judetul Arges, in urma unei investitii de 8 milioane euro, a anuntat compania. Circa 900 de oameni vor lucra in noua fabrica, pana in 2020, construita la cele mai noi standarde Faurecia pentru a deservi clienti precum Jaguar Land Rover, Fiat Chrysler Automobiles, Volvo, Ford, PSA Peugeot Citroen si Renault.


Indonezia: Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un piton reticulat urias
9:36:42 AM
Cadavrul unui tanar din Indonezia care fusese dat disparut a fost gasit in corpul unui piton urias de 7 metri, afirma politia locala, citata de BBC News.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply