Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Fotografia selfie ca forma de arta
10:49:00 PM
Ingloband autoportrete realizate de mari pictori, dar si fotografii selfie, o expozitie din Londra exploreaza potentialul creativ al unei modalitati de exprimare cu forme care, in perioada actuala, sunt considerate lipsite de sens, relateaza Reuters.


Politic show: Cristian Ghinea: Politicienii ne baga pe gat tema familiei, dar uitati-va cate divorturi si cate amante tinere au; PSD-istul asta a agresat o femeie in Primaria Bucurestiului si Gabriela Firea nici n-a clipit; USR: deschis sau inchis?
8:04:00 PM
​Cerc vicios si realitati paralele romanesti. Nimic mai straniu, in realitatile dambovitene, decat voioasa coexistenta a celor doua Romanii care nu se intalnesc niciodata. Care nu se pot admite, dar nici nu se combat pana la capat, ci se suporta mutual, amoral.

Sorin Grindeanu a demis 5 prefecti si 3 subprefecti. Pe cine a pus in locul lor. Executivul a adoptat in sedinta de astazi o serie de Hotarari privind incetarea exercitarii unor functii publice de prefect sau subprefect, precum si numiri, cu caracter temporar, in aceste functii publice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply