Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Diabetul de tip 2 ar putea fi vindecat cu ajutorul unui medicament recent descoperit
3:17:00 PM
Diabetul de tip 2, desi influentat si de genele unei persoane, de obicei apare in urma unei diete necorespunzatoare si din cauza supraponderalitatii pentru perioade lungi de timp, in special la o varsta inaintata. Fie pancreasul este incapabil sa produca suficienta insulina, fie celulele corpului pur si simplu nu reactioneaza la insulina, ceea ce conduce la niveluri ridicare ale zaharului in sange. Aceasta stare este cunoscuta sub numele de rezistenta la insulina si, in prezent, nu exista o cale medicala de a fi tratata. Un medicament recent descoperit de o echipa de la Universitatea din California ar putea schimba, insa, lucrurile, relateaza iflscience.com.


Brexit: Factura sarata care va invenina negocierile cu UE
2:59:47 PM
E un dosar exploziv care poate scoate rapid de pe sine negocierile pentru Brexit: factura pe care Londra ar trebui sa o plateasca la iesirea din Uniunea Europeana. Valoarea sa nu este clara, dar Bruxellesul promite ca va fi "sarata", scrie AFP.


Casa Alba doreste ca Marea Britanie sa ramana un lider puternic in Europa, dupa Brexit
2:39:14 PM
Casa Alba doreste ca Marea Britanie sa ramana un "lider" in Europa si in lume, dupa ce Londra a declansat formal procedura de divort cu UE, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply