Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un roman a pledat vinovat in Statele Unite pentru o frauda de 873.000 de dolari
5:23:00 AM
Un roman a pledat vinovat in Statele Unite pentru anunturi false publicate pe eBay si pe alte site-uri de licitatii, el fiind acuzat ca, impreuna cu cativa complici, au publicat anunturi cu vanzari de masini si au inselat clientii cu suma de 873.000 de dolari, scrie News.ro, citand Associated Press.


Contractul de locatiune si insolventa chiriasului
5:15:00 AM
Privita dintr-o perspectiva economica, libertatea contractuala, in special raportat la actuala economie de piata, reprezinta mijlocul juridic cel mai adecvat pentru asigurarea bunastarii sociale, precum si a progresului general. Din aceasta perspectiva, orice activitate comerciala are ca scop obtinerea unui profit care sa-i asigure viabilitatea pe piata in care aceasta actioneaza. Realizarea acestuia depinde insa de o serie de factori determinanti, factori care nu se pot concretiza fara o serie de riscuri la care orice profesionist trebuie sa se expuna in implementarea obiectivelor sale de afaceri.


Ivanka Trump a devenit angajat federal neplatit
5:07:00 AM
Ivanka Trump, fiica si consiliera presedintelui american Donald Trump, a anuntat miercuri ca a devenit angajat federal neplatit, ca si sotul sau Jared Kushner, scrie AFP.


Cativa muncitori, loviti de o masina in curtea unei fabrici din Arges. Unul dintre muncitori a murit
5:05:47 AM
Cativa angajati ai unei firme din localitatea argeseana Bascov au fost loviti, joi dimineata, de un autoturism care a patruns intr-un spatiu din curtea fabricii, accidentul soldandu-se cu decesul unei persoane, anunta Agerpres. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Arges a declarat ca persoana care si-a pierdut viata este o femeie de cetatenie sarba, angajata a societatii. In accident au mai fost ranite cinci persoane, un barbat si patru femei, dintre care doua din Serbia.


Guvernul a decis: Pretul gazelor din productia interna pentru consumatorii casnici va fi liberalizat incepand cu 1 aprilie
5:04:00 AM
Dupa cateva saptamani de discutii legate de o posibila amanare a liberalizarii preturilor la gazele din productia interna, destinate consumatorilor casnici, Guvernul a decis sa fie respectat termenul de 1 aprilie 2017, conform OUG 64/2017, au decarat pentru HotNews.ro surse guvernamantale. Comisia pentru Industrii din Camera Deputatilor a insistat pentru amanarea acestui termen cu inca 6 luni si chiar au fost discutii in acest sens la nivelul Comisiei Europene, insa nu au fost gasite motive serioase pentru care sa nu se produca liberalizarea incepand cu 1 aprilie. UPDATE Ministerul Energiei confirma oficial faptul ca liberalizarea intra in vigoare de la 1 aprilie.
Stire in curs de editare


Care sunt preturile noilor telefoane inteligente Samsung Galaxy S8 si S8 Plus in retelele Telekom, Vodafone si Orange
4:59:34 AM
Noile telefoane inteligente Samsung Galaxy S8 si S8 Plus sunt disponibile deja la precomanda in retelele operatorilor de comunicatii Telekom, Vodafone si Orange, livrarile urmand sa inceapa din 19-20 aprilie. La Telekom, S8 se vinde la pretul de 1.499 de lei, iar S8 Plus la pretul de 1.999 lei, impreuna cu un abonament lunar de 49,53 euro pentru 2 ani. La Vodafone, S8 se vinde la preturi de la 209 de euro, iar S8 Plus la preturi de la 299 euro, impreuna cu un abonament lunar de 68,43 euro pentru 2 ani. La Orange, S8 se vinde cu 348,99 euro, iar S8 Plus cu 449 euro, impreuna cu un abonament lunar de 42 de euro pe 2 ani. La liber, terminalele costa de la 795 de euro in sus.


Peste 50 de migranti asiatici care incercau sa intre in tara ilegal, prinsi la frontiera cu Serbia
4:55:03 AM
Peste 50 de migranti din Siria, Irak, Afganistan si Pakistan, care formau cinci grupuri ce voiau sa intre ilegal in Romania, prin zona Moravita - Oravita, au fost prinsi de politistii de frontiera timiseni in noaptea de miercuri spre joi, anunta Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply