Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Raspunsul UE la Brexit: Parlamentul European a aprobat un proiect de rezolutie
12:19:29 PM
Replica UE la anuntul oficial privind declansarea Brexit: Conferința Președinților din Parlamentul European a aprobat miercuri o propunere de rezoluție întocmită de liderii a patru grupuri politice și Comisiei pentru afaceri constituționale, în care stabilesc condițiile pentru aprobarea finală de către Parlamentul European a oricărui acord privind retragerea Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din UE. Proiectul de rezoluție va fi dezbătut și votat în plen miercurea viitoare, în cadrul sesiunii de la Strasbourg, potrivit unui comunicat de presa.


Live Text Simona Halep vs Johanna Konta (de la ora 20:00)
12:15:00 PM
O singura victorie o desparte pe Simona Halep de cea mai buna peformanta obtinuta in turneul "Premier Mandatory" de la Miami, calificarea in semifinale (lucru reusit in 2015). Cap de serie numarul trei, Simona trebuie sa o invinga pe Johanna Konta (Marea Britanie - favorita numarul zece), sportiva care a trecut de Halep in singura intalnire directa de pana acum dupa ce a revenit incredibil de la 1-5 in setul decisiv (Wuhan, septembrie 2015), pentru a atinge faza semifinalelor. Meciul de pe arena centrala va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews.ro de la ora 20:00.


Reactia lui Traian Basescu, dupa anuntul ministrului Justitiei: Explicatia unui martafoi. Pacat ca stie carte, ramane doar o sluga
12:13:49 PM
Traian Basescu l-a facut "martafoi" pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, imediat dupa ce acesta a anunta ca nu este oportuna declansarea mecanismului de revocare a procurorului general, Augustin Lazar, si a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.


O rusine! - reactia lui Codrin Stefanescu (PSD) dupa decizia lui Tudorel Toader de a nu cere revocarea lui Kovesi si Lazar
12:08:00 PM
Codrin Stefanescu (PSD), a reactionat dur dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat ca nu cere revocarea lui Kovesi si Lazar din fruntea parchetelor: "o zi penibila, o rusine, sunt dezamagit total, ca si alte milioane de simpatizanti", a spus Stefanescu la RTV.


Samsung a lansat Galaxy S8 si S8+. Telefoanele ajung pe 28 aprilie in magazinele europene
12:08:00 PM
Samsung a lansat doua dintre cele mai asteptate telefoane din istoria sa: Galaxy S8, cu ecran de 5,8 inci si S8+, cu ecran de 6,2 inci. Compania a renuntat la butonul fizic de Home si a integrat pe noile telefoane si asistentul vocal Bixby. Telefoanele ajung la clientii europeni pe 21 apriie si vor exista cateva nuante noi de culoare. Samsung a avut o perioada grea din cauza scandalurilor in care a fost implicata, insa spera ca prin S8 va recastiga increderea clientilor.

Stirea se actualizeaza


Angela Merkel respinge cererea premierului britanic de negocieri paralele
12:00:12 PM
Angela Merkel a apreciat miercuri ca discutiile legate de viitoarele relatii dintre Marea Britanie si UE nu pot fi purtate inainte de a fi terminate cele legate de conditiile Brexitului, respingand astfel cererea de negocieri paralele formulata de Theresa May, scrie AFP.


Prima reactie dura din PSD dupa ce Tudorel Toader nu a cerut demisia lui Kovesi si Lazar: deputatul Liviu Plesoianu ameninta cu plecarea din partid
11:53:00 AM
Deputatul PSD Liviu Plesoianu a spus miercuri la Antena 3 ca decizia lui Tudorel Toader de a nu cere demisia lui Laura Codruta Kovesi si Augustin Lazar este "absolut lamentabila".


Moment hilar la conferinta de presa interminabila a lui Tudorel Toader: Cand ajungeti la concluzii? / Azi!
11:39:45 AM
Conferinta de presa extrem de lunga sustinuta miercuri de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut si un moment hilar: dupa 35 de minute, in sala s-a produs oarecare miscare, iar Toader i-a spus in gluma unui cameraman sa astepte cu filmarea pana cand ajunge la concluziile despre evaluarea lui Kovesi si Augustin Lazar. Imediat, o ziarista l-a intrebat pe ministru: "Cand ajungeti (la concluzii - n.red.)?" Toader a raspuns zambind: "Azi!"


Consiliul General a aprobat infiintarea celor zece companii propuse de primarul Gabriela Firea. Primaria Bucuresti intra in afaceri cu energie, constructii, turism si parcari, spatii verzi.
11:34:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat miercuri infiintarea a zece companii pe actiuni propuse de primarul general Gabriela Firea. Acestea vor avea actionar majoritar Municipiul Bucuresti, prin Consiliul General al Municipiului Bucuresti (99,9%) si SC Service Ciclop SA (0,1%), o alta companie a municipalitatii. Societatile se vor ocupa de: activitati de arhitectura, inginerie si servicii de consultanta, producerea, transportul si distributia energiei electrice, consolidari, constructia de drumuri si poduri, gestionarea locurilor de parcare, managementul traficului, activitati medicale, turism, administrarea spatiilor verzi si agrement. Reprezentantii PNL si USR in CGMB spun ca vor ataca proiectele in contencios administrativ deoarece nu au fost adoptate cu vot de doua treimi.


DNA a cerut pedepse maxime pentru Radu Mazare, Nicusor Constantinescu si Cristian Borcea in dosarul retrocedarilor de plaje, judecat de 9 ani
11:28:43 AM
Procurorii DNA au cerut judecatorilor Curtii de Apel Bucuresti sa pronunte pedepse maxime pentru inculpatii Radu Mazare, Nicusor Constantinescu si Cristian Borcea in dosarul retrocedarilor frauduloase de plaje din judetul Constanta, transmite News.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply