Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a majorat tarifele de publicare a actelor in Monitorul Oficial, inclusiv pentru firme
2:12:00 PM
Guvernul a majorat tarifele de publicare a diferitelor documente in Monitorul Oficial, inclusiv cele emise de firme.


Pe cine propune ministrul energiei la Hidroelectrica, cea mai importanta companie de stat: Un fost operator de productie grafica la TV, o fosta prezentatoare TV si Andreea Lambru, cunoscuta din presa de scandal
2:11:00 PM
Ministrul energiei Toma Petcu a transmis vineri catre Hidroelectrica o lista cu sase propuneri pentru functiile de membri provizorii in Consiliul de Supraveghere al companiei. Unele propuneri ale Ministerului Energiei sunt neobisnuite: un fost operator de productie grafica, actual consilier la Secretariatul General al Guvernului (SGG), o fosta prezentatoare TV si controversata Andreea Lambru, secretar general adjunct al Guvernului. Printre acestia se mai afla si vicepresedintele Oficiului National pentru Jocuri de Noroc. Acestia se vor afla la conducerea uneia dintre cele mai valoroase companii din Romania.


Martor: Ioan Bendei a inteles din discutia cu Sorin Alexandrescu ca ar putea fi arestat. I-am spus sa mearga la Politie
1:59:03 PM
Un martor in dosarul de santaj "Antena - RCS&RDS" le-a spus, vineri, judecatorilor de la instanta suprema ca Ioan Bendei a inteles din discutia cu Sorin Alexandrescu ca ar putea fi arestat pentru dare de mita daca va fi publicat contractul dintre RCS si firma fiului lui Dumitru Dragomir, precizand ca atunci i-a spus lui Bendei, care era speriat, sa mearga la Politie, scrie news.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply