Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Printul Charles a depus o coroana de maci pentru veteranii de razboi la Mormantul Ostasului Necunoscut
11:19:00 AM
Printul de Wales i-a comemorat, miercuri, pe eroii care au murit luptand pentru Romania, intr-o ceremonie solemna desfasurata la Mormantul Ostasului Necunoscut din Parcul Carol I, unde a depus o coroana de de maci adusa special din Marea Britanie pentru acest eveniment, transmite Agerpres. Macii simbolizeaza in Marea Britanie respectul pentru veteranii de razboi.


LIVE VIDEO / TEXT Ziua decisiva in Justitie: Ministrul Tudorel Toader anunta rezultatul evaluarii pentru Kovesi si Augustin Lazar: Ancheta DNA echivaleaza cu o incalcare grava a principiului separarii puterilor in stat
10:53:00 AM
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta intr-o conferinta de presa la ora 18.00 rezultatul evaluarii asupra activitatii sefilor Parchetului General (Augustin Lazar) si DNA (Laura Codruta Kovesi). Toader are posibilitatea de a cere revocarea din functie a celor doi sefi de parchete, dar pentru inlaturarea lor din functie e nevoie de acceptul presedintelui Iohannis.
  • Urmareste LIVE VIDEO & TEXT pe HotNews.ro declaratiile lui Tudor Toader


Grupul pentru Dialog Social si FDGR-ul lui Klaus Iohannis risca sa ramana fara sedii. Un deputat PSD propune reguli noi in cazul ONG-urilor de utilitate publica
10:47:00 AM
Guvernul Grindeanu si PSD pun in discutie asociatiile si fundatiile cu statut de utilitate publica, operatiune care pare sa tinteasca atat FDGR-ul lui Klaus Iohannis, cat si Grupul pentru Dialog Social,  cu toate ca problema inflatiei de ONG-uri care detin acest statut este reala si a fost semnalata inca din 2016. Forumul Democrat al Germanilor din Romania functioneaza ca asociatie de utilitate publica din 2008, insa PSD doreste sa interzica ONG-urilor care in ultimii doi ani au desfasurat activitati politice sa mai detina acest statut, care le ofera acces la resurse bugetare, sedii gratuite si facilitati fiscale.
  • Un alt ONG care ar risca sa-si piarda sediul daca legea trece este Grupul pentru Dialog Social. Initiatorului proiectului de lege, deputatul PSD Liviu Plesoianu, a declarat insa pentru HotNews.ro ca nu a vizat un ONG anume.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply