Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul a aprobat OUG prin care companiile de stat vor distribui la buget rezervele acumulate
2:36:00 PM
Guvernul a modificat prin Ordonanta de Urgenta legislatia (OG 64/2001), introducand posibilitatea distribuirii sub forma de dividende sau varsaminte la bugetul de stat, in cazul regiilor autonome, si a rezervelor acumulate in timp repartizate din profitul net realizat de companiile de stat.


Guvernul a aprobat proiectul de OUG prin care certificatele verzi vor fi valabile pana in 2032
2:17:33 PM
Guvernul a aprobat joi proiectul de OUG prin care este prelungita cu 15 ani durata de viata a certificatelor verzi, informeaza Ministerul Energiei printr-un comunicat de presa. OUG modifica Legea 220/2008 privind promovarea energiei regenerabile, fiind un proiect elaborat inca de acum jumatate de an.


LIVE TEXT Premierul Sorin Grindeanu: Toata aceasata lupta impotriva coruptiei trebuie depersonalizata
2:12:00 PM
Premierul Sorin Grindeanu este invitat joi seara la Romania TV.

Emisiune in desfasurare


Astronomii cauta, cu ajutorul Telescopului Hubble, supravietuitorul stelar al unei supernove
2:06:19 PM
Astronomii au folosit Telescopul Spatial Hubble, un proiect comun NASA/ ESA, pentru a se uita la ramasitile unei supernove din Marele Nor al lui Magellan. Pe langa imaginile frumoase, este posibil ca Hubble sa fi depistat ramasitele companionului stelei explodate.


Ministrul Finantelor: Guvernul va trimite Comisiei Europene documente care sa ateste ca Romania nu va depasi deficitul de 3%
2:00:48 PM
Ministrul Finantelor, Viorel Stefan, a declarat, joi, ca inca nu a trimis niciun document la Comisia Europeana prin care sa-i convinga pe oficialii de Bruxelles ca Romania nu va intra pe deficit bugetar excesiv, precizand ca se lucreaza intens la documente, termenul limita fiind pe 25 aprilie. Stefan a precizat ca unii comisari europeni cu care a discutat au recunoscut ca sunt "prea prudenti" si ca previzunile lor din anii precedenti nu au fost conforme cu realitatea, transmite News.ro.


Guvernul a aprobat programele nationale de sanatate pentru 2017-2018
1:19:14 PM
Guvernul a aprobat, joi, programele nationale de sanatate pentru anii 2017-2018, urmand ca, incepand cu 1 aprilie 2017, Ministerul Sanatatii sa deruleze si sa finanteze 15 programe nationale cu impact major asupra sanatatii publice, informeaza Agerpres.


Unul dintre principalii lideri budisti tibetani, desemnat reincarnarea lui Karmapa Lama, s-a insurat si a renuntat la viata monahala
1:01:05 PM
Unul dintre principalii lideri ai budismului tibetan, contestat de o parte a adeptilor sai, a abandonat brusc viata calugareasca si s-a casatorit cu o prietena din copilarie in India, scrie AFP.


Romania va participa la testarea PISA 2018
12:48:33 PM
România va participa la testarea din 2018 din cadrul Programului pentru Evaluarea Internațională a Elevilor - PISA 2018, realizat de Organizația pentru Cooperare și Dezvoltarte Economică (OECD), potrivit unei hotărâri adoptate joi de Guvern.


Italia: Politia a arestat trei kosovari care voiau sa puna o bomba pe celebrul pod Rialto din Venetia
12:48:16 PM
Politia italiana a anuntat joi arestarea la Venetia a trei persoane originare din Kosovo si acuzate ca voiau sa organizeze un atentat pe celebrul pod Rialto din Cetatea Dogilor, scrie AFP.


Sase organizatii pentru protectia mediului au dat in judecata administratia Trump pentru aprobarea oleoductului Keystone XL
12:31:00 PM
Sase organizatii pentru protectia mediului au depus joi o plangere impotriva administratiei Trump, atacand decizia de a aproba constructia controversatului oleoduct Keystone XL, transmite Reuters. Organizatiile au transmis unei instante federale din Montana ca Departamentul de Stat, care a acordat permisul necesar pentru ca oleoductul sa traverseze granita canadiano-americana, s-a bazat pe o "evaluare de impact expirata si incompleta" cand a luat aceasta decizie a doua jumatate a lunii martie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply