Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Grindeanu despre replicile dintre Dragnea si Ponta: Nu-mi place atitudinea, lucrurile trebuie discutate in interiorul PSD
11:37:37 AM
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, in calitate de membru al PSD, ca nu este de acord cu modul la care se desfasoara relatia politica la acest moment intre liderul social-democratilor Liviu Dragnea si fostul presedinte al partidului, deputatul Victor Ponta, punctand ca 'lucrurile trebuie discutate in interior', potrivit Agerpres.


Republica Moldova: Perchezitii la sediul Guvernului, este vizat un inalt oficial din ministerul Economiei
11:25:58 AM
Procurorii si ofiterii anticoruptie din Republica Moldova au descins vineri in sediul Guvernului, unde efectueaza perchezitii in mai multe birouri, scrie deschide.md, care precizeaza, citand surse, ca este vizat Ministerul Economiei si un demnitar de rang inalt.


Grindeanu are anumite semne de intrebare legate raportul lui Tudorel Toader, dar afirma ca, indiferent de concluzii, Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii
11:03:58 AM
Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, ca are anumite semne de intrebare privind modul in care a fost prezentat raportul de evaluare a sefilor de parchete, precizand ca important este ca institutiile vizate sa fi realizat ca au gresit si ca si-au depasit atributiile. Seful Executivului a spus ca indiferent care ar fi fost rezultatul evaluarii, Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi nu ar fi fost schimbati din functii, potrivit news.ro.


Ghid de iesit in week-end: ce concerte si evenimente avem in Bucuresti
11:03:00 AM
Se anunta un week-end incarcat cu festivaluri si targuri in Bucuresti.  La Biserica Luterana din capitala are loc singurul festival din Romania care se desfasoara intr-o biserica, Jazz in Church; la Cinema Elvira Popescu si la Muzeul Taranului are loc festivalul International de Film Experimental (BIEFF);  la Food Truck Festival se lasa cu mancare, iar la Art Fashion Fair cu haine care poarta semnatura unor designeri romani. Iata care sunt cele mai asteptate evenimente din perioada 31 martie – aprilie.

*Haute Culture va recomanda sa mergeti sambata, 1 aprilie, de la ora 14.00, in Parcul Cismigiu, unde puteti dona haine si alimente la „Copacul cu haine”


VIDEO Boierul rosu si visul hotului de cai
10:56:00 AM
Dupa afacerile cu porci si vite, apar si domeniile de vanatoare. Daca cineva i-ar lua cheile de la masina si telefonul mobil, adica singurele semne ale modernitatii,  ne-am trezi in fata cu un boier fanariot reincarnat: vataf peste tara, cu un judet trecut pe nume, mosier de paduri, terenuri agricole, fanete, balti, domenii de vanatoare, cirezi de vite si porci, proprietar de conace si lautari tocmiti la malul Dunarii, cu sate intregi de robi tinuti cu firimituri. Nu-i lipseste decat un cilindru boieresc pe cap, caftanul inflorit si un hanger la brau. Asa arata imaginea nefardata a liderului PSD. In oglinda televiziunilor, Dragnea se vede altfel: grijului cu saracii, patriot si trudind pentru binele poporului.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply