Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Guvernul ar putea renunta, la cererea FMI, sa puna management privat la CEC si Eximbank in baza OUG 109/2011.Motivul: exista prevederi legislative din OUG 109 care se bat cap in cap cu legislatia bancara
7:17:00 AM
¬Guvernul ar putea renunta, la ceerea FMI, la numirea unor manageri privati la CEC si Eximbank pe baza OUG 109/2011.Motivul: exista prevederi legislative din OUG 109 care se bat cap in cap cu legislatia bancara, in special cele referitoare la confidentalitatea unor tranzactii. Ordonanta privind guvernanta corporatista ar fi obligat banca sa prezinte detalii privind activitatile operationale (art 55) in vreme ce in Ordonanta de urgenta nr. 99 din 6.dec.2006 privind institutiile de credit si adecvarea capitalului prevede (art 111) obligativitatea pastrarii confidentialitatii asupra tuturor faptelor, datelor si informatiilor referitoare la activitatea desfasurata de banca.


Tot mai multe companii multinationale de la noi isi externalizeaza serviciile in afara tarii. Care sunt motivele​
6:41:00 AM
Multe dintre companiile multinationale, cu operatiuni in Romania, decid sa externalizeze o parte din servicii. Lipsa talentelor, indicata de catre 81% dintre managerii de resurse umane din industrii, servicii si comert este unul dintre principalele motive, dar si  schimbarile frecvente de legislatie constituie o problema, arata 67% dintre managerii financiari, potrivit unui studiu realizat de TMF Group si GfK.


RSSFWD - From RSS to Inbox
 
Powered By Campaigner®

Leave a Reply